Herkes ücretli danışmanlıktan bahsetmişte arkadaş zaten çok düşük miktarlarda reklamdan bahsetmiş tahminim ücretli danışmanlığa sıcak bakmaz. Benim merak ettiğim, neden bu kadar düşük bütçe ile düşünüyorsunuz? Yani bütçenizi bilerek mi kısıyorsunuz yoksa reklam tarafına çok yatırım yapmak istemiyor dönüşe göre mi reklam vermek istiyorsunuz? Sonuçta üretim alanındasınız ve düşük harcamalar yapmıyorsunuz dur. Ayrıca bir arkadaş uyar mış, sosyal medya değil direk Google ADS kullanmalısınız. Oradaki TBM oranlarına da bakmak lazım, o bütçe ile verim alınamayabilir.
Selamlar hocam,
Şöyle ki biz tekstil işi yapıyoruz. Ancak yavaş yavaş bu sektöre girmeyi planlıyoruz. Tüm her şeyi elle yerli üretim çerçevesinde yaptığımız için biraz da siparişe göre hareket ediyoruz. Şu an da taşınabilir sistemlere çok fazla rağbet var ve o ürün üzerinde yoğunlaşacağız. Bunun dışında sokak led aydınlatması da var. Düşük bütçenin sebebi tamamen aslında ilk önce az da olsa bir kitleye hitap etmek. Elbette imkanlar dahilinde ilerleyen zamanlarda bütçeyi daha fazla arttırmayı planlıyoruz. Reklam tarafına yatırım yapmak istiyoruz elbette ancak bütçeyi 5 ve üstüne çıkartırsak bizi biraz sıkıntıya sokabilir. Neticede hemen dönüşüm alamıyorsunuz, 2-3 ay sonra belkide alıyorsunuz bu dönüşümü.
Üretimi makine olarak değil, elle kendi imkanlarımızla sistem geliştirerek yapıyoruz