oguzhanfz8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destek almanızı öneririm, öncelikle hedefinize yönelik bir kitle tercih etmelisiniz ve reklamlarınızı hem facebook, hem instagram hemde Audience Network üzerinden çıkmalısınız bu sayede bütçenize göre en yüksek verimi almanızı sağlayacaktır. Sattığınız ürün sürüm yapılan bir ürüm değil tahmin ettiğim kadarıyla o yüzden reklamı verdim direk satış gelecek gibi düşünmeyin. Reklamınızın oturması firmanızın tanınması özellikle görsel ve içerik açısından gerek web siteniz gerekse sosyal medya alt yapınız müşteriyi tatmin etmeli ve tabi ki fiyatlarınız da kitlenize uygun olmalı. Bütçeniz az olduğu için destek almayıp kendiniz yöneteceksiniz bu da sizin için vakit ve nakit harcamasına sebep olacaktır ilerleyen dönemde işi öğrenedebilirsiniz olmuyor diyip bırakada bilirsiniz. bu konuda kararlarınızı ve bütçenizi elden geçirmenizi öneririrm..

Hocam şöyle, elbette hemen bir verim veya satış beklemiyorum elbette. Dedim ya yavaş yavaş. Amacım yaza daha hızlı bir az olsun piyasaya girmek ve yaz ayında bir verim almaya başlamak. Zira, yaz ayında bütçem daha da artacak. Bu da verimi daha fazla arttırmaya sebep olacak. Web sitem hazırlanıyor, henüz tam anlamıyla aktif değil. Ancak yine de sosyal medya vs zaman zaman paylaşım yapmaya çalışıyoruz.