Selam
Öncelikle artık yavaş yavaş iyi niyetimden uzaklaşmaya başlıyorum.Çünkü bu forumda çok kolay bir şekilde hesap oluşturup.Ardından bir anda kaybolmak baya kolay bir işmiş.
Olay şöyle oldu ;
Bugün özel bir kredi firmasından 6k kredim onaylandı.Fakat bunu sadece e-ticaret alışverişlerinde kullanabiliyordum.Başka türlü olmuyordu.Bende daha kolay nakite çevirmek için forumda konu açtım.Daha sonra whatsapp tan @Muptochange isim li arkadaş ulaştı(Hesabı anında silinmiş nasıl olduysa ).Dijital ürün almak için kullanmak istedi.Belli bir oranda anlaştık.Ödeme gerçekleştirildi.Fakat kendisine henüz kodları ulaşmadığı için biraz zaman istedi.Kabul ettim.Baktım ki hiç yazacağı yok.Ben yazayım dedim.Yaklaşık 3-4 saattir hiç cevap alamadım.Gönderdiğim mesajlar bile tek tik olarak gidiyor.Aradığımda ise cebi kapalı olarak çıkıyor.Dedim ki tamam.1 ay içerisinde 2.defa çarpıldık.

Şikayet konusu açayım dedim.Silinen bir hesap hakkında nasıl şikayet konusu açayım

Kaybettiğim para 6k kadar bir para.Birikimlerimle kolayca yerine koyarım.Ama iyi niyetimin bu şekilde suistimal edilmesi beni epey bir üzdü.