bunu bildiğim için zaten giderse üzülmeyeceğim bir para ile girmiştim. Sonuçta risk almak gerekiyor. Şuan Kârın kârı ile oynamaya devam ediyorum. Dediğiniz gibi kar bile olsa giden para her zaman üzer. Bu benim denediğim bir taktik. Belki de yanlış belki şans bilemiyorum ama paramı ikiye katlamayı sağladı.
Diğer taraftan uzun vadeli yatırımımı Etherium'a yapmayı planlıyorum. Altcoinler zaman riskli gibi geliyor bana.
bende kendime göre sürekli kazandığım bir sistem geliştirmiştim ve hatta içerdeki tüm paramı çekene kadar aynı yöntem ile üst üste 15-20 kez hiç kaybetmeden hep 10-15-20$'a kadar yükseldim tek işlemde kazandığım tutarlardı fakat bu size anlattığım senaryolar gibi içerdeki tüm bakiyem her zaman risk içindeydi söylediğiniz gibi bende katlamıştım fakat bir zaman sonra insan hırs yapıyor daha fazla kazanmak için düşünmeden daha fazla paraları risk'e atabiliyor bu durumla karşı karşıya kaldığımda bir sürelik ilk deneyimsiz işlemlerim de kaybettiğim ufak tefek zararları son başarılı kazanç yöntemimle tüm zararımı kurtararak tüm paramı bankama çekerek bıraktım. Çünkü ne kadar kazanırsan kazan sistem 1 gün kazandıklarınla birlikte daha fazlasını senden alabilir bu hep olası bir senaryodur çünkü 10 koyup 1 alıyorsun genelde kazanç yöntemlerinde içeride hatrı sayılır bir mevla ile oynuyorsun 1 kez kaybedersen 10 gider tekrar kazanırım derken şans yine bir 10 kaybettiğinde aslında bu zamana kadar kazandığındanda fazlası cebindeki paralarla eksiye geçmeye başlarsın. Bu hep böyledir o yüzden içerideki 10 birim seni üzmeyecek bir rakam bile olsa KAR'ını kaybettikten sonra hırs başlar cebindekiyle tekrar kazanıcam dersen şans sonuçta oda gidebilir. İşte biz buna tam olarak KUMAR diyoruz