öncelikle işi hemen bırakmayın ve ciddi bir birikimle ayrılmaya çalışın.
sonraki süreç için de çok iyi bir plan yapın. bir girişimden bahsediyorsunuz ama ben de bu konuda başarısızlık ihtimalinin yüksek olduğunu ve bu durumdaki bir planınız yoksa sonucun hüsran olabileceğini düşünüyorum.
mevcut işte çalışmaya devam etmek için bir kaç tüyo vereyim. uyku düzeniniz sizin melatonin ve serotonin hormonu salgılanması konusunda olumsuzluklar yaşamanıza neden oluyor ve depresyon kaçınılmazdır bu tür yaşam şekliyle.
gündüz anladığım kadarıyla 08.00 18.00 saatleri arasında evdesiniz. bu sürede eve geldiğiniz anda yatabilmek için işyerinde yediğinize içtiğinize dikkat etin. özellikle son 3 4 saatine. sabah altıda eve geldiğinizde tamamen karanlık ve sessiz bir odada rahat bir yatakta 6 saat uyuduktan sonra 14.te kalkarak spor yapıp sonra da 2 saat sonra 16 civarı iyi bir yemek güne başlarsanız çok daha tahammül edilebilir bir yaşantınız olur. bu sirkadyen ritmi düzeltmese de idare edilebilir seviyeye çekebilir.
Nihai tavsiyem işi biraz daha para biriktirip bırakmanız. ama direkt bırakıp çok iyi ve rahat bir düzen kuracağınızı düşünmeyin.
başarılar ve mutluluklar diliyorum.