Merhaba,
Sizinle paylaşılan facebook grupları, instagram sayfaları, internet siteleri üzerindeki ilanlardan 4-5 kısa ve kolay bilgiyi bizim sitemize eklemenizi istiyoruz. İş 3-5-10k ilan işi değildir. Düzenli ve üstüne düşülerek sürekli olarak olacak bir iş. Çünkü güncel olarak sürekli yeni veriler geliyor ve bu yeni verilerin hepsinin siteye eklenmesini istiyoruz.
* İş ile baştan savma şekilde ilgilenilmemesi gerekiyor.
* Bilgileri kullanıcılara %100 doğru şekilde ulaştırmamız gerekiyor, bu sebeple kesinlikle üstüne düşülerek ve dikkatli bir şekilde yapılması gerekiyor.
* Düzensiz çalışma saatleri olan arkadaşlar lütfen iletişime geçmesin.
* Günlük ortalama 8 saat çalışma istiyoruz ama tabii duruma göre konuşulur.
* Diğer detayları zaten telefonda görüşebiliriz.
*Maaş: 10.000TL
NOT: Lütfen iletişime geçerken kendinizle ilgili biraz bilgi verin. Öğrenciyim, x saat kadar bilgisayar başında oluyorum bu zamanımı değerlendirebilirim. Daha önce ilan ekleme işi yaptım vs. vs. gibi. Dümdüz hocam ben yapabilirim şeklinde iletişime geçen arkadaşlara dönüş yapılmayacaktır.
NOT2: Bu paraya adam mı çalışır, bu para ne vb. gibi saçma sapan yorum yapacak arkadaşlar otursunlar kendileri konu açsınlarda 30-40k versinler.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Merhaba hocam günlük iş yerimde ki saati de eklersek 6 saat uyku harici 17-18 saat boş vaktim var genelde telefon ve pc de geçiriyorum işinizi yapabilirim çok uğraştırıcı bir iş gibi gözükmüyor iş yerimde de ilk 4 saat harici ful boşum