Konuyu en başından beri takip ediyorum, hareket kabiliyetinizin %80'ini kazanmışsınız ne mutlu, zaman geçtikçe ve fizik tedaviyle desteklendikçe hiç bi sıkıntı kalmadan düzelirsiniz inşallah hocam, yanlız bu saaten sonra daimi olarak hayat boyu kan sulandırıcı kullanacaksınız çok düzenli bir diyet uygulayacaksınız, varsa kötü alışkanlıklarınız alkol sigara gibi sizin için artık kesin ve net hayati risk demek, doktorunuzda bu konuda mutlaka tembihler taburcu olurken, daha önceki mesajımda dediğim gibi babamla benzer bir süreç atlattım, ona moral olsun diye tabldotta hasta yemeği ne çıkıyorsa aynısından istedim refakatçi yemeği istemedim, bu tarz olaylarda moral motivasyon piskolojik süreç olayın %80'i gibi bişey, rica ediyorum pozitif olun, süreci bilahare takip edeceğim, dualarım her daim sizinle.
Tavsiyelerin ve iyi dileklerin için çok sağol hocam Allah razı olsun bugün taburcu oldum çok şükür artık evdeyim inşallah bundan sonra tedavime ve beslenmeme dikkat edeceğim, sizlerede çok geçmiş olsun rabbim babanızı sizlere bağışlasın ve şifa versin inşallah
Hocam kaliteli magnezyum takviyesi de kullanmanı öneririm. ben her gece yatmadan önce kullanırım kasları gevşetiyor.
Bugün yazıldı hocam tavsiyen için teşekkür ederim kullanmaya özen göstereceğim
Allah şifanızı versin. Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
çok çok geçmiş olsun hocam en kısa zamanda inşallah atlatırsınız...
Büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah razı olsun.