Bahadir32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GAL - LIT - WAVES 'in gidecek yolları daha çok lakin APE incelemedim hiç bu coinler benim sepetim de var mı diye sorarsan yok.

Benim sepetimde olanlar

WLD - RNDR - FİL - AGİX - NFP - GRT - PİXEL - PORTAL - DOGE - SHİBA - ADA - C98 - ALT - ALGO - AVAX - SOL - TLM - VANRY - MANTA - DYM - XAI - AI - ICP - SAND - GALA - OCEAN - VET - BTTC - UMA - LRC - SEI - NEAR - BURGER - SUI bunlar sepetimde olan coinler birçoğu şuanda 3 ila 5 x arasında kazanç sağladı en kötü gidenleri ise %50 civarı karda zarar yok. Hala sepetimde duruyorlar ve daha gidecek çok yolları var bazılarını zamanı gelince boşaltırım bazıları beklemeye devam eder. YTD.
Merhaba, projeyi tuttuğunuzdan çok neden tuttuğunuz ile ilgileniyorum şahsen, beklentiniz nedir, neden kazanç bekliyorsunuz?, ekibi çalışıyor mu, hedefleri neler
Bir proje vardır işlem ücretleri ile kendi tokenlerini yakarlar bana göre kıymetli bir projedir ama başarıli olur ise, diğer türlü sadece token vardır ne ekip ne bişe vardır, bence boş projedir, her proje yükselecek zaten demeyin, biri delist olur diğeri %1000 lik düşüş yaşar, bir diğeri patlar gider çok başıma geldi oy oyyy

alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Twitter'da telegramda yüzlerce kişi var 1-2 ay takip ettim Crypto Troia diye biri güzel kazandırıyor işlem sonrası paylaşım vs değil fakat bu süreçte tüm coinler artışta diğer grafikten bakan bi kişi de tüm coinler bakıp bunun dediği bi kaç coine şu kırılım bu kırılım demekte siz neye göre alım yapıyorsunuz bu kişiyi hiç duymuş muydunuz ?

GAL - APE - LIT - ATOM - WAVES için yorumunuz varsa şimdiden teşekkürler
Merhaba, evet duydum kendisini yakından takip etmesemde kazandırdığı işlemler var, kendi islemlerimden onunkine vakit ayıramıyorum ki 😁
Birisi size projeyi tutuyorum derse inanmayın, projeyi neden tutuyor ne beklentisi var onları inceleyin, projeyi inanmadan yatırım yaparsanız her düştüğünde korkuya kapılır siniz, ya satacak bıktım dediğiniz an coin ath yapar baka kalırsınız arkasından
Şuan majör olarak tuttugum proje
Magic hedef min 20 Max zorlarsa 80
oyun projesi ve oyun oynayarak kendi tokenini yakıyor
Vai yapay zeka entegre min 5 dolar
Rndr 2 dolardan almıştım hala satmadım ath tazeledi ve devam ediyor koşmaya, Nvidia destekli
Min 20 Max 100 üstü beklentim var
Metis var 20 dolardan aldım, yarısını 110 dolarda sattım
Hedef 500 dolar
Gem sepetim riskli oraya girmiyim

Totalde 1 k dolar ile 25 k dolar kazanmam lazım bu hedefler ile
Kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum yatırım tavsiyesi değildir sadece şahsi düşüncemdir ve yaptıklarımdir.