Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun bir çok sebebi olabilir page speed den kaynaklanıyor olabilir, sunucun yavaş olabilir hiç backlinkin olmaya bilir domainlerin temiz olmayabilir gibi gibi ama burada Bence en büyük fark teknik seo da eksik bir şeyler yapıyor olabilirsin ve içerik kalitesi de ekstradan önem arz ediyor.
H1 H2 H3 sıralamaların vs hepsi çok fark ettiren şeyler url yapın kötü olabilir kırık linklerin olabilir Mesela Ben az önce https://www.screamingfrog.co.uk/ aldım kırık linkim vs var mı arada bir kontrol edeyim diye çünkü Ben python ile kendim yazıyorum siteleri birazda alengirli yaptığım siteler var bazen böyle sabha karşı kodlama yaparken daha iyi olsun derken daha kötü yapabiliyorum uyku sersemi en azından 404 e düşünleri anında fark edebilmek için gibi bir sürü farklı seçenek var Bence başkası da Benim yazdığımdan farklı bir dünya ekstra şey sayar Bence php de kendini biraz daha geliştirene kadar wordpressle götür sonra zaten wp kendi sitene taşırsın 1 gece yada o siten wp de kalır kendine başka siteler yaparsın
Hocam bu açıklayıcı güzel mesajınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi ilk etapta wordpress üzerinden ilerleyip kendimi iyice geliştirdikten sonra php ile ilerlemek en doğrusu olacak.