Konu
Uygun fiyata ufak hitli site satışta
10-03-2024, 00:20:02
RaNDeV
Merhabalar herkese iyi akşamlar. Şuan satmakta olduğum siteyi 1-2 ay kadar önce satın aldım. Niche bir sektördür. Bakamadığım ve ilgilenemediğim için satma kararı aldım. Satılmazsa kaldırırım ilanı. Elimde çok fazla site var ve ufak ölçekte olanları elimden ufak ufak çıkarmak istiyorum. Sitenin domainini bile ticaretini yapsanız boş bir domain değil. Hosting'in 7-8 ayı var 5 sitelik bir hosting onu da devredicem komple. Sitede paylaşılmak için 5 dk düzenlenmeyi bekleyen 170 ten fazla taslak içerik var. Fakat ilgilenemiyorum zaman ayıramıyorum artık. Backlink çalışması yapılmamıştır. Adsense başvurusu yapılmamıştır. 500+ indexli içeriği bulunuyor. Siteye yeni içerik girilmediğinden veriler düşmeye başladı. Birkaç içerik zamanlayıp girmiştim 2 hafta önce hemen index sayıları ve diğer performans verileri ufaktan toplamaya başladı. İlgilenecek arkadaş için hayırlı olsun. Verdiğim fiyat Hosting + Domain ücreti + içeriklerin ücretleri kadar zaten.
SATILMIŞTIR
@
wonkasquad
; Hocama hayırlı uğurlu olsun
Site adresi: PM (.net domain)
Sitenin aylık getirisi: ---
Sitenin açılış tarihi: Aralık 2022
DA / PA Değerleri:
8/7
Kategori / sitenin içeriği
: TV - Radyo Sektörü
Günlük hit sayısı: 0-5
Ziyaretçi kaynağı:
(örn: %85 google - %10 yandex - &5 bing)
Domainin yaşı: 1 Yıl 100 gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet
Hosting dahil mi?: Evet (30 Kasım'a kadar süresi var.)
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bakınız
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bakınız
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet.Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız (Ücretsiz=
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?) : Hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: