KURS İÇERİĞİNDE NE VAR?

Örnek İçeriklerim (Video siparişi verebilirsiniz):
https://drive.google.com/drive/folde...CzAM2qBYi7lmx-

Forum üzerinden alan arkadaşlar alım sonrası ticaret puanı göndermeleri durumunda dönüş sağlarım.
Bayilik almak isteyenler PM İletişim geçebilir.

Kurs içeriğinde ki videolar güncellenip daha da geliştirilecek.

KURS GÜNCELLEME NOTLARI:

31.03.2024
✅ Sıfırdan İnstagram’dan Para Kazanma E-Kitap Eklendi

20.03.2024
✅ Geçiş Efektleri Eklendi
✅ Animasyonlu Arka Plan ve İkon Videoları Eklendi
✅ Ses Efekti v2 Eklendi
✅ Arka Plan (Yatay) Videolar Eklendi

13.03.2024
✅Telifsiz Müzik Arşivi Eklendi
✅Telifsiz Ses Efektleri Eklendi

12.03.2024
✅ İnstagram (E-Kitap) Geliştirilip Güncellendi

09.03.2024
✅ Eğitim oluşturuldu+

REFERANSLAR:
Armagankrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerik aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyor hatta bu ücrete böyle bir emek inanılmaz uygun gerçekten emeğine sağlık diyorum ,videolarla da bir çok konuya değinilmiş sadece instagram olarak düşünmeyin başka konularda var pasif gelir ile ilgili farklı neler yapılabileceği ile ilgili ayrıca sorduğunuz sorulara da cevap veren ilgili bir arkadaş teşekkür ediyorum ,pişman olacağınızı düşünmüyorum eğitimi alırsanız.
Emrejet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kursu inceledim gerçekten çok kaliteli aldığı paranın hakkını veren bir kurs olmuş elinize emeğinize sağlık hocam.
Efsane_Coder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik Üretici Paketi Alındı A+
İlerleyen zamanlarda çok iyi yerlere geleceğine canı gönülden inanıyorum. İhtiyacı olan kişi yada kişilere almasını öneriyorum.
Rademancy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kursu inceledim gerçekten çok kaliteli aldığı paranın hakkını veren bir kurs olmuş elinize emeğinize sağlık hocam.
anahtar kelimeler: icerik üretici paketi, yapay zeka seslendirme ücretsiz, yapay zeka seslendirme, internetten para kazanma, instagram sayfa büyütme, tiktok sayfa büyütme, youtube shorts, youtube sayfa büyütme