E-ticaret firmaları için yarın kapatıp gitseler nerden bulursun demişsiniz ama söylediğiniz Active eCommerce CMS'nin nasıl bi garantisi var? O da yarın güncelleme, destek vermese ne yapacaksınız ? Ayrıca yapımcısı yabancı. Kimsenin garantisi yok diye düşünürseniz işiniz zor, işin içinden çıkamassınız.. İlla güçlü bi firma arıyorsanız türkiye'de kesinlikle
https://www.shopphp.net öneririm. Bence türkiye'nin en iyi eticaret yazılımına sahipler. Kendi sunucunuzda barındırma seçenekleride var.. 2008-2009'den beri aktif firma.
Hocam elbette hiçbir scriptin yazarından emin olamazsın ancak ben en azından 2019'dan bu yana aktif olarak geliştirilmeye devam ettiğini görüyorum codecanyonda yoksa elbette yarın kapadık arkadaş deseler olan olur.. Aradığım şey en basitinden şu. Bir e-ticaret sitesinde olması gereken örneğin ürün videosu ekleme gibi özellikle extra diye müşteriye satmaya çalışmayan ve kabul edilebilir fiyatlarla hizmet sunan bir servis.. Kendi adıma script ve/veya hizmet mi satın alıyorum yoksa firmama ortak mı alıyorum tarzındaki fiyatlandırmaları asla kabul etmem.. Piyasanın dinamiği yada işleyişi bu belli ki onu anlıyorum ama ben öyle kol gibi fiyatları esasen sahibi bile olmadığım kiracı olduğum bir scriptin kullanımı için vermem.. shopphp'ı bilmiyorum açıkçası ona da bakacağım..