Hocam yapmayın gözünüzü sevim. Kripto para yasası hazır. Meclis kapalı olduğu için ve seçim öncesi bekletiliyor. Nisan gibi meclise sunulacak.
Ek olarak ben Youtube geliri elde ediyorum. Bunun için izah istediler. İzahta ise yoğunluk Binance borsasından çektiğim parayı sordular. Bunun için izah yaptım. bakalım bekliyoruz
5 Yıla kadar geriye dönük vergilendirme yapabilirler hocam. Youtube da yaptılar. Kriptoda da yapabilirler.
Hocam yasa henüz çıkmadı ama bana hesabıma giren paralardan dolayı vergi dairesine çağırıp izah istediler. Youtube dan ve borsalardan gelen paranın izahını. 2022 yılı için. Yani eskiye dönük 5 yıla kadar inceleyebilirler. Avukat değil de bir muhasebeci ile konuşursan daha iyi olur.
muhasebecim herşey hazır olsa bile bu sistemi tamamen oturtmaları 2 yılı bulacak diyor, + olarak ben de btc aktif kullanıyorum hem Yatırım hem de yurt dışından bazen ödeme alabiliyoruz, gene söylüyorum devletimize para lazım ama ınstagramda bas bas ap açık şekilde dede diye gezenler sayesinde milyarlar kazanıp oradan buradan aklayanların paraları da incelensin

size de geçmiş olsun ama şöyle söyleyeyim bir kişinin tavuğuna kış demişsiniz veya yüksek miktar ödemeler almışsınız, ondan dolayı izaha davet edilmişsiniztir geçmiş olsun. Umarım bir şey çıkmaz.