Arkadaşlar e-ticaret sitemiz için ilk günden bu yana wordpress kullanıyorum.. Ancak Wp her ne kadar başarılı olsada maalesef işlevsel tutmak için sürekli ilgilenmek gerekiyor ve bir update her şeyi saniyeler içinde bozabiliyor. Adını sanını hepimizin duyduğu shopify ve Türkiye'de benzeri e-tcaret platformları kiralayan sistemleri de ben sevmiyorum. Hem tam anlmı ile bir kontrolün yok aslında kendine ait birşey değil kendi kendini kandırıyorsun.. Hem de fiyatları benim mantığıma göre kabul edilebilir fiyatların kat ve kat üzerinde. Opencart ve PrestaShop'tan hiç bahsetmiyorum bile..
Hal böyle olunca wordpress site çalışırken bir taraftanda arkada sessiz sessiz kendi e-ticaret sitemizi en yavaş yavaş yapalım istiyorum. Önce TR'deki özel scriptlere baktım.. Fiyat olarak yine abartı olmalarının yanı sıra bir e-ticaret sitesinde olmaması artık düşünülemeyecek özellikle ya hiç yok ya extra satıyorlar. Bir çoğunun dünden bugüne uzun bir mazileri de yok yarın kapatıp gitseler destek nerden bulursun meçhul. Tüm bu sorunlar beni codecanyona yönlendirdi ve gözüme Active eCommerce CMS ilişti.
Bir kere 2019'dan beri hayatını sürdürüyor ve sürekli güncelleniyor, yeni özellikle ekleniyor vs. Bugün için belki ihtiyacın olmayacak ama gelecekte olabilecek hemen her özellik mevcut. Fiyatları da ticari lisansını bile alsan bizim tr deki e-ticaret sitesi sağlayanlardan ucuz.
Ancak tüm bunlar sadece kağat üstünde incelerken edindiğim öngürü içine girince nelerele karşılaiacağını öngörmek imkansız. O nedenle merak ediyorum acaba aramızda kullanan var mı ne söyleyebilir Active eCommerce CMS hakkında?
EKLEME: Active eCommerce CMS'ten vazgeçtim.. Nedenini aşağıdaki konuda görebilirsiniz.
https://www.r10.net/off-topic/409100...-kodlamak.html