Binance OMNI Lunachpool 'u Bitmek Üzere. Kampanya PASİF! Binance borsasında %20 komisyon ödüllü bağlantım ile kayıt olup KYC yapanlara 500 TL veriyorum.
Ref Bağlantılı Linkim:
Binance %20 komisyon ödüllü kayıt olmak için Tıkla
Mobil uygulamadan kayıt olursanız referans kodu:
RTIL42MF
Referanssız Kayıt Linki:
https://accounts.binance.com/tr/register Yapmanızı istediğim şey: 1- 16.04.2024 saat 03.00 'a kadar Yukarıdaki verdiğim benim Binance Ref'im ile kayıt ol. 2- Kayıt olduktan sonra KYC (Kimlik Doğrulaması) yap. 3- Binance UID (Kullanıcı Numarası) bilgisini bu konuya cevap olarak yaz. (UID Nerede bulabilirim Tıkla)
4- Ben konudaki UID bilginizden size FDUSD göndereceğim ve gönderince p.m'den haber vereceğim ve size bilgi de vereceğim. 5- Son olarak ETH/FDUSD paritesinde Piyasa Emri ile 10 kere alım satım yapıp ardından Launchpool'da stake yapmanız: 17.04.2024 saat 02:59 'da farm bitiyor. Sonra istediğinizi yapabilirsiniz. (İşlem için fazladan bakiye göndereceğim)
Biz ne yapıyoruz Launchpool falan?
Binance Launchpool, Binance borsasında, yeni listelenecek bir token'in ilk arzında, stake işlemi yaparak farming yaptığımız ve kazanç sağladığımız bir sistem.
Buna katıldığımızda hali hazırdaki bakiyemiz ile ekstra token kazanıyoruz. (Yani ekstra ödül alıyoruz)
Ancak ben zaten size bakiye göndereceğim. Yani siz hem gönderdiğim parayı hem de Launchpool'dan kazanç sağlamış olacaksınız. Ayrıca %20 komisyon indirimli Binance hesabınız olacak.
Aklınıza bin türlü soru gelebilir. Lütfen bu konuya yorum yaparak sorun çünkü özel mesaj ile takip etmek biraz zor oluyor. Son aşamada ben zaten gerekli bilginin tamamını size özel mesaj ile vereceğim.
10 kişilik kotadan 0 Kişilik yer Var.
Sürecin tamamında yardımcı olabilirim. Hiç çekinmeden yorum bölümünde istediğinizi sorabilirsiniz.