FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baştan sona okudum. İnsanlara yardımcı olmak güzel bir şey. Ancak gördüğüm kadarıyla günümüzde bizim yaşadığımız en büyük sorunlarından birisine doğru gidiyorsun. Her şeyi boş ver. Gazi çocuğu olduğunu gördüm. Başınız sağolsun. Huzurla uyusun. Baban gibi insanlar bu ülkede hep var olmaya devam etsinler. Gel ben sana bir hikaye anlatayım.
Bir binada yaşadığını hayal et. Bina yöneticisinin bir yakın arkadaşı olduğunu düşün. Bu adama bina yöneticisinin her türlü ayrıcalığı tanıdığını, binaya, yönetici katına hatta evlere bile girme ayrıcalığı tanıdığını düşün. Bu adamın peşinden "bilmem kim efendimiz" diye sürekli gezdiğini düşün. Bir süre sonra bu adamın elindeki ayrıcalıkları kullanarak tüm bina sakinlerini evlerinden kovmak, binayı ele geçirmek istediğini düşün. Bu mücadelede de birçok kişinin ailelerinden kayıplar yaşandığını düşün. Sen olsan bina yöneticisiyle yıllar sonra güle oynaya, gururlu bir şekilde görüşmeye gider misin? Yöneticiler ile fotoğraflar çektirip hatıra olarak saklar mısın?
Fakat yakın arkadaşı olduğunu düşünürsek. Benim hiç kimseyle yakın arkadaşlığım yok