fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin yerinde olmak ister miydim tabi ki hayır. İlçe başkanıyla konuşmayı maharet zannedecek kadar da düşmedim. Paramızı pul eden, ülkemizi fakirleştiren, emeklileri kuyruklara götüren, öğrencileri dönere baktıran, gerçek enflasyonu açıklamayarak hepimizi fakirleştiren, adalet endeksinde dibi boylayan bir ülke yaratan, yıllar sürecek bir sorun olan suriyeli meselesini maalesef ortaya çıkaran bir kişi ile görüşmek nereden bakarsan bak bir hata olacak, belki de ömür boyu boynunda taşıyacağın bir utanç kolyesi olacaktır. Kimi zaman birileriyle görüşmek o an için "olum ben ne yapıyorum iyiyim" hissi uyandırabilir fakat yıllar sonra kötü bir durum olabilir.
İlçe başkanıyla konuşmayı maharet zannetmiyorum ki ve hiç bir ilçe başkanıyla görüşmedim ki?
Ben sadece belediye ve parti içerisinde en alt rütbe/ünvan olduğu için örnek olarak söyledim.
Ayrıca bahsetmiş olduğunuz durumların doğru olduğu bende biliyorum, lakin ben siyasi amaç ile ziyarete gitmiyorum, Türkiye Cumhuriyetinin şuan ki en yüksek rütbeli birisini ziyarete gidiyorum. Bu benim için bir hatıra olacaktır, onun yerinde başkası olsa onu da ziyarete giderdim.