burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YouTube Shorts ile abone kazanan kanallar genellikle alınmıyor. Kanal global olduğu için Türkiye'de gösterilmiyor gibi bir durum söz konusu değil, bilginiz olsun. Shorts videolarda bu tür ayrım yok öyle olsa sizin videonuz çıkış yapmazdı yani Türkiye'de de gösterilebilir. Kanalınıza yüklediğiniz videoların YouTube tarafından önerilip Shorts akışında gösterilmesi için şu ipucunu paylaşabilirim: Eğer günde 1 video yüklüyorsanız, bunu 10 videoya çıkarın. Eğer 9 video izlenmese bile, 1 video izlenir ve bunu istikrarlı bir şekilde sürdürürseniz, eninde sonunda bir video çıkış yapar ve aynı stratejiyi kullanarak kanalınız ivme kazanır. Çıkış yapan videoyu örnek alarak aynı içerik tarzını devam ettirebilirsiniz.

Çok sayıda video paylaşarak, YouTube'un videolarınızdan birini önermesini sağlamalısınız sonrasında gerisi gelir.
hocam düzenli içeriği zaten atıyorum normal videolarımın izlenmesi 1-2k bandında idi bazıları keşfet oluyor uzun videolarımdan 100,200k izlenenlerde mevcut. Benim olay kanal spama girdi nedense gelen kitleyi çok hızlı gelip etkileşimde vermedilleri için spam algıladı sanırım bilmiyorum