Öncelikle hayırlı olsun trendyolda satış yapıyorum
sana e ticaretin mantığını anlatayım sonra neden vazgeçtiğimi

Ürünü trendyol da satıyorum müşteriye teslim olduktan 28 gün sonra para hesabıma yatıyor tabi bu süre zarfında sipariş verip beğenmedim vazgeçtim rengi istediğim gibi değil, fiyatı pahalı diye bir çok bahane ile ürün iade gelmezse
ürünü satmak için rakiplerimizin fiyatına göre buyboxta çıkmak için kupon ve indirim yapmak zorunda kalıyoruz zaten iki kuruş kar edecem diye debelenirken bunu yapmasan ürün satmıyor elinde kalıyor kalan kar da eriyor

Ürünü sattın güzel güzel paketledin yolladın ruh hastası biri geliyor alıyor kendi istediğini aldığı halde ürün küçük geldi deyip satıcıya 1 yıldız veriyor puanım düşüyor
iade yolluyor almasan trendyol senin puanını düşürüyor geri yolluyorsun tekrar o iade açıyor her defasında kargo parasını ödüyorsun

Kargo iki gün geç gidince hemen şikayetvara şikayet yazıyor kargom gelmedi sakın bu firmadan alışveriş yapmayın

gittim paraya kıydım dükkan açtım
parayı aynı gün alıyorum, kimse kargom nerde demiyor rengini beğenmedim fiyatı pahalı bilmem ne diye iade etmiyor kafam rahat, kimseye komisyon vermiyorum hepsi bana kalıyor eskiden 2 kuruş kazanmak için kendimi parçalarken şimdi daha fazla kazanıyorum

hep derim pazarda limon sat ama pazaryerinde satış yapma