Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes yaşının küçük olduğunu söylemiş ama 17 yaş bence küçük değil. Şu hatayı yapıyorsun çok siyasi yorum yapıyorsun ilçe başkanı dediğin adam kim? Bir partinin ilçe başkanı değil mi? İl başkanı olsa ne yazar benden daha mı üstün? Birilerinin izniyle birilerinin emriyle koltuğa oturtulmuş adamlar hiç birşeyi kendi rızalarıyla ve istekleriyle yapamazlar. Burda şu parti bu parti demiyorum hepsi aynı halt. Valiyle, milletvekiliyle, belediye başkanlarıyla oturup dakikalarca sohbet ettim toplantılara katıldım, bakanla tokalaştım bu övünç kaynağı değil sıradan birşey, onlarla görüşünce hayatım değişmedi. Çok şükür ki yaptığım işte benim onlara değil onların bana ihtiyacı var arayıp rica minnet iş buyuruyorlar.

İlçe başkanlığı bir makam değildir, belediye başkanlığı makamdır oda halkın oylarıyla ili veya ilçeyi yöneten bir devlet memurudur. Bir okuldaki temizlikçiden, belediyenin temizlik görevlisinden, işçisinden farksızdırlar. Her insan bir hazinedir öncelikle bunu öğrenmelisin.

Yardım konusuna geleceksekte yardım gizli yapılır, alenen yapılmaz, ancak günümüzde insanları teşvik etmek amacıyla alenende yapılıyor. Yardımı sen başkalarına değil kendine yapıyorsun, gerçekten halis niyetle yardım yapıyorsan insanların sevgisini kazanırsın ama burda bahsedilen insanlar siyasetçiler değiller.
İlk öncelikle konuya şuradan başlayayım, ilçe başkanı dememin sebebi, belediye'de veya parti'de en alt rütbe olarak söyledim, asla şu partinin ilçe başkanıyla bile görüşemiyorlar anlamında söylemedim, alt rütbe olduğu için o ünvanı söyledim.

2. Olarak da; yardımlar gizli yapılır evet lakin herkes demek istediğimi yanlış anladığından dolayı açıkça söylemek zorunda kaldım, asla bir yardım yaptığımı sosyal medyada paylaşmam ve çevreme de söylemem, herkes konuyu yanlış anlamasından dolayı ufaktan söyledim. Lakin bu konuda bana karşı çıkanlar, Gazi kelimesinin anlamını bile bilmiyor olmalı, bana burada neredeyse vatan haini diyecekler az kaldı. Kendileri 15 Temmuz gecesi neredeydi?
Ailem devlet için canını ortaya koydu, bu şekilde mi yorumlar yapılması gerekiyordu.
Her neyse allahtan aralarında beni anlayan bir kaç kişi var hepsine teşekkür ederim.