Merhaba,
Öncellikle geçmiş olsun rabbim şifa versin yazıp yazmamak arasında kaldım yani anlatıp canını sıkmak istemezdim ama bazen gerçekleri öğrenmek bir noktada iyi oluyor.
Geçen yıl 7. ayda babamı kaybettim, hemen hemen 1 yıl öncesinde triod kanseri teşhisi koyuldu ilk etapda doktorlar anlamamış neyin ne olduğunu triod denildiğinde çok basit bir kanser türü olarak biliyorduk fakat ana plastik triod kanseri denilen bu zıkkım 4. evrede denk geldi nasıl anlatayım size ameliyat oluyorsunuz doktorun 1 cm parça kaldı diyor onu da ışınla yok edeceğiz diyor 2 ay dinlenme süresinden sonra bi bakıyoruz ki ilk halinden çok daha beter bir hale gelmiş inanılmaz derece de hızlı yayılmış tüm boğaz bölgesini sarmış
Babam iri yarı kalıplı bir adamdı canı yanmaz asla, sonrasında pet felan filan çekildi dediler böyle böyle ana plastik 4. evre bunun dönüşü kurtuluşu yok 15 gün süre verdiler hatta rahmetli ortalama 1 yl yaşadı doktorlar bile şaşırıyordu bu hasta nasıl hayatta diye ama gün geçtikce yemesi içmesi kesildi 100 küsür kilo olan adam kısa süre içerisinde 67-68 kilolara düştü ondan sonra daha da toparlayamadı en son günü hiç unutamıyorum perşembe gecesiydi tansiyonu çok düşük olduğu için hastaneye yatırmıştık özel bir hastane ile anlaşmıştık bize zorluk çıkarmasınlar görmemiz rahat olsun diyerek akşam üstü telefon geldi bir gelin diyerek gittik tansiyonu çok düşük yanına girdik sohbet ettik güzel konuştuk doktorlar ümitli konuşmadı sabaha karşı telefon geldi tekrar apar topar gittik cuma günü kaybettik
Yani okadar zor bir durum ki seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun umarım bir çaresi bulunur derdi veren dermanını da verir