Hocam, öncelikle kanalınız hangi içerik, başlık, açıklama ve dil üzerine çıkış sağladıysa, aynı şekilde onları kullanarak içerik paylaşmalısınız. Kanalın bir videosunun çıkış sağlamasıyla trafik başka videolara dağılmış olabilir sonradan bu etkileşim düşebilir fakat bu kanalın potansiyeli olmadığı anlamına gelmez. Kanal bir kez çıkış yaptıysa, ilgi çekici bir video ile tekrar çıkış sağlayabilirsiniz. Kanalınızdan umudunuzu kesmemenizi tavsiye ederim. Benzer bir durumu yaşayan bir içerik üretici arkadaşım vardı, doğru paylaşımlarla kanalı tekrardan çıkış sağladı.
Hocam uzun videolarım kripto shorts olanlar motivasyon&kripto karması umudu kesmemeye çalışıyorum ama tık yok hala boğa geldi şimdiye alacağım sponsorlar ile aracı yenilemiştik ama kanal benim aramalarımda bile 1. Sırada çıkmıyor öyle söyliyim size öldü ama toprak atmaya kıyamıyorum
Yan bir kanal açtım iki tarafa da içerik üreteceğim yeni kanal ışık verirse bu kanalı globalde satarım malum garip bir şekilde globsl keşfetten gelen aboneler 60bin kişi falan şu an
Belkide bunun yüzünden oluyor gelenler tek tek geri çıkıyor türkçe içerikleri görünce buda algoritma tarafından kötü algılanıyor olan bize oluyor. Sponsorluk aldım dönüşe göre paketi uzatacaklardı bu dönüşle adamlar engellemese iyi
bakalım vardır her şerde bir hayır