Dynos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar arkadaşlar yerimi bilmiyorum lakin kafam okadar karışıkki , Her yerden bilgi arayışı içindeyım...

Babamız dağ gibi adam allah başımızdan eksik etmesin , Hiç birşeyı yokken 1 gün karın ağrısı şikayeti ile doktora gidiyor ,
Testleri yapılıyor ve 4. evre kolon kanseri son evrede.
11 tane kötü huylu dedikleri kitle tespit ediliyor , Bugun ışını vardı ışından önce yine bir test yaptılar busefer tumörün akciğere yayıldığını öğrendik.
Pazartesi günü akciğer biyopsisi istediler , Sonuclarını bir çok doktora gösterdik lakin hıc bırı umutlu konuşmuyor. Ben yine inanmak istiyorumki atlatacak.

Bu konuyu nıye açtım belki boyle bir acı yaşayan vardır hatırlatmak ıstemezdım özür dilerim ,
Tafsıye ettığınız bir doktor olsun bir yöntem olsun varmıdır.
son evre kolon kanserini yenmek mümkünmü ?
2 günde düşünmekden saçları beyazlattım.

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle Allahtan umut kesilmez. Ama şunu söyleyebilirim.
3 sene önce anneme de aynı teşhis konuldu. 7 ay tedavi süresinde herşey çok hızlı ilerledi ve 19 Mayıs 2022 de kaybettim annemi.

2023 yılında öz dayımada aynı teşhis konuldu. Onda da süre daha hızlı ilerledi. Tüm vücuda dağılmış ama bir gün karın ağrısı ile öğrendiler herşeyi. 3 ayda da onu kaybettik. Yaklaşık 2 ay önce.

Kötü bir hastalık ve çözümü konusunda çok bişi yapamıyorlar.

Çok üzücü farkındayım ama. Son günlerinde daha çok birlikte vakit geçirmeye özen gösterin. Keşke dememek adına.

Amacım üzmek değil sakın yanlış anlamayın. Allahım şifa versin inşallah.