Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Yıllar önce aynı şeyleri yaşadım. Çok ağır tecrübeler geçirdim. Öncelikle babanıza Allah'ım acil şifalar versin. Babam mide kanseri 4. evre ile onkolojiye yattı. Karaciğere metastaz yapmış. Birkaç kür kemoterapi aldı biraz toparladı lakin kötü huylu ve taşlı yüzük isimli bir hücreymiş ve çok hızlı yayıldı. Işın tedavisi aldı birkaç seans fakat babamı kaybettik.
Allahtan umut hiç bir zaman kesilmez lakin sana yazacaklarım bundan sonraki kısımda biraz ağır gelebilir. Babanla geçirebildiğin kadar vakit geçir. Her dakikanı dolu dolu geçir sohbet et hatıra biriktir. Beyaz kan ihtiyacın olacak bulunduğun bölgede öğrenci yoğunsa şimdiden numara toplamaya başla. Eşek sütü reis mantarı vb. şeyler çıkacak karşına araştırdıkça ama bizde hiçbirisi işe yaramadı. Beyaz kan yani trombosit düşük olduğunda antep fıstığı yediriyordum babama yükseliyordu ama öyle çok uçuk kaçık bir değer yükselmesi değil. Moral herşeyden önemli. Birde hücrenin boyutu önemli. küçük hücreli hastalıklar çok hızlı yayılıyor maalesef.

Onkolojiye girdiğimizde doktor 9 ay ömrü kaldığını söylemişti bana. Toplam süreç 3 ay sürdü. Son ay içerisinde doktorlar bizi ve babamı hazırladı duruma. Zordu! Allah'ım kimseye yaşatmasın. Yani insanın elinden birşeylerin gelmemesi insanı en çok çaresiz bırakan durumlardan birtanesi.