Herkese selamlar. Önümüzde ki hafta Ankara'ya gideceğim ve Külliye'de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edeceğim.
Henüz gün ve saati belli değil, şuan da cevap bekliyorum.
Babam gazi olduğu için biraz daha öncelik sağlanıyor.
Deprem zamanı AFAD'da gönüllüydüm, Kızılay'da da görev aldım.
17 yaşında olmama rağmen bir çok kuruluşta gönüllü olarak yer alıyorum ve bazı belediye başkanlarımız beni iyi tanır, bir kimsenin yardıma ihtiyacı olduğunda ben varım, öğrenci denince ben varım, gönüllülük denince ben varım. Fikir ve öneri konularında ben varım. Tüm çevrem bana pek bu konularda inanmıyor ve beni çekemiyorlar. Cumhurbaşkanımızla görüşeceğimi söylediğimde ise gülüp geçtiler sadece😂
Üstteki paragrafı yanlış anlayanlar olmuş, direkt silmeden yani bir paragraf eklemek istiyorum.
Giyim mağazamız var ve okul kıyafetleri satıyoruz. Belediyeyle iletişim halindeyim ve okullarda maddi durumu olmayan öğrencilere kıyafet sağlıyorum. Okulumda maddi durumu olmayan öğrenciler var ve yardımcı oluyorum.
Yapılan yardımlar asla söylenmez, ama beni buna mecbur ettiğiniz için söylüyorum, asla ve asla hiç bir yerde yaptığım yardımları söylemem. Her şeyi fesat anlamakta mükemmelsiniz. Küçük düşürücü yorumları kabul etmiyorum ve bu yorumları yapanları Allah'a havale ediyorum.
Herkesin bir hayali vardır ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek için adım atmalıdırlar. Benim hayalim bir kimseyle görüşmek değil, o kimselerin yerinde olabilmektir.
Etrafımdakiler ne demiş artık hiç umrumda değil.
Teşekkür eder, iyi geceler dilerim.
(Lütfen siyaset içerikli yorum yapmayınız.)