Teşekkürler.Yaklaşık 150 video var.Hepsi bana ait ve özgün.
Umarım Problem Düzelir.Aynı isme 3 ait adsense hesabı var.
Alakası olabilir diye düşünüyorum.Sizce olabilir mi?
Rica ederim. Aynı isme ait 3 AdSense hesabı olması, onay almaya engel olur mu diye sordum,
Web Site ve YouTube için şunları dedi :
Aynı isme ait 3 AdSense hesabına sahip olmak, teknik olarak onay aşamasına engel değildir. Google AdSense, her bir hesap için ayrı ayrı değerlendirme yapmaktadır.
Ancak, bu durum bazı riskler de barındırır:
1. Hesapların askıya alınma riski: Google AdSense, birden fazla hesap açılmasını suistimal olarak görebilir ve bu hesapları askıya alabilir.
2. Ödemelerin gecikmesi: Birden fazla hesap olması, ödemelerin işlenmesini geciktirebilir.
3. Hesapların birleştirilmesi: Google, birden fazla hesabın aynı kişiye ait olduğunu tespit ederse, hesapları birleştirebilir. Bu durumda, hesaplarda biriken gelirler tek bir hesapta toplanır.
4. Hesapların kapatılması: Google, birden fazla hesap açılmasının AdSense'in Hizmet Şartları'na aykırı olduğunu tespit ederse, hesapları kalıcı olarak kapatabilir.
Bu riskleri göz önünde bulundurarak, aynı isme ait birden fazla AdSense hesabı açmadan önce, Google AdSense'in Hizmet Şartları'nı dikkatlice okumanızı ve buna uygun şekilde hareket etmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca:
- Hesapların her birinin farklı bir e-posta adresiyle ve farklı bir web sitesi veya YouTube kanalıyla ilişkilendirilmiş olması önemlidir.
- Hesapların her birinin ayrı ayrı AdSense PIN'ine sahip olması gerekir.
- Hesaplarda yapılan tüm işlemler Google AdSense'in politikalarına uygun olmalıdır.
Eğer birden fazla AdSense hesabınız varsa ve bu hesapların onaylanmasını istiyorsanız:
- Her bir hesap için ayrı ayrı Hesap Ayarlarısayfasına gidin ve Hesap Bilgileri sekmesini açın.
- Bu sayfada, Yasal İsim alanının doğru şekilde doldurulmuş olduğundan emin olun.
- Kimlik Doğrulama sekmesini açın ve kimliğinizi doğrulamak için gerekli belgeleri yükleyin.
- Hesap Onayı sekmesini açın ve onay sürecini başlatın.
Hesaplarınızın onaylanması için gereken süre, Google'ın yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir.
Daha fazla bilgi için:
Umarım bu bilgiler yardımcı olur.