İŞE ALIM AKTİF
Merhaba,
Facebook grupları, instagram sayfaları ve internet siteleri üzerinde yer alan araç marka, araç model, km bilgisi vb. gibi toplamda 6 adet bilgi var. Bu 6 adet bilginin bizim sitemize eklenmesini istiyoruz. 1 Ekleme en fazla 1 dakika sürüyor. Düzenli olarak bizimle çalışacak 2 arkadaş arıyoruz. Buna ek olarak 2 farklı çalışma sistemimiz var;
- Aylık 10.000TL maaşlı olarak çalışabilirsiniz.
- İlan başı 1,25TL karşılığında çalışabilirsiniz.
* Bilgileri kullanıcılara %100 doğru şekilde ulaştırmamız gerekiyor, bu sebeple kesinlikle üstüne düşülerek ve dikkatli bir şekilde yapılması gerekiyor.
* Veriler sürekli aynı olduğu için belli bir zaman sonra insanı sıkmaya başlıyor ve baştan savma çalışmaya yöneltiyor.
* Günlük ortalama minumum 300 ilan eklenmesini istiyoruz, duruma göre konuşulabilir. Çalışma saatlerinin 9-5 olmasına gerek yok, konuşarak ayarlayabiliriz.
* Diğer detayları zaten telefonda/whatsappda görüşebiliriz.
NOT: Lütfen iletişime geçerken kendinizle ilgili biraz bilgi verin. Öğrenciyim, x saat kadar bilgisayar başında oluyorum bu zamanımı değerlendirebilirim. Daha önce ilan ekleme işi yaptım gibi kendinizden bahsederseniz sevinirim. Dümdüz hocam ben yapabilirim şeklinde iletişime geçen arkadaşlara dönüş yapılmayacaktır. Şimdiden herkese teşekkür ederim.