Nerde hocam bilgi alabilirsem sevinirim

DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba 1 ay önce zirkonyum kaplama yaptırdım 6 adet normal de 10. Günde takıcaklardı lakin 10 .gün takarken doktor kaza ile yaptığı dişi kırdı , 3 gün daha bekledim yenisini yaptılar tahmini 13 günde takıldı 6 adet diş ,

Süreç şu şekil de işliyor

Gidiyorsun müşteri kaydını oluşturuyorlar doktor muane ediyor eğer kanal tedavisi ihtiyacın varsa önce kanal tedavisi 1 hafta sonra dış kesimi yapıyor ama eğer disinde çürük yoksa kanal tedavisi istemiyorsa direkt kesmeye başlıyor sonra takma geçici dişlerin takılıyor ve yapıştırılıyor doktor 7-veya10 gün içerisinde seni aricaz diyor 10.gün çağırıyorlar geçici dişleri çıkarıyorlar hakiki dişlerini takıyorlar daha erkende olabilir 1 2 gün geçte olabilir doktorun hızına bağlı ama Max 14 gün dijital ortamda üretilen dişler varsa 2 günde bile takarlar ama o çok kaliteli yerlerde olur eğer 2500 TL ye bulabilirsen kendi yerinde yaptır ha 2500 e bulamazsan bana soyle ben sana mekanı tarif edeyim git orda yaptır çünkü bende gezdim baya pahalı rakamlar cikardilar en ucuz 2500 olanı buldum tek diş için yer etimesgutta 👍

Not : ( bende kanal tedavisi olduğu için 7 gün ekstra bekledim yani 20 gün yapar o olmasaydı 13 gündü ) / keşimden sonra takılan geçici dişler plastik oluyor diğer dişler de böyle mi olucak diye psikolojini bozma çünkü ben biraz darlandim bu konuda onun gibi olmuyor iyi forumlar.