Site adresi: dekorasyonlarimiz.com
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 08/05/2023
DA / PA Değerleri: -
Kategori / sitenin içeriği: dekorasyon tüm içerik yapay zeka ile yazdirildi(promt vermeyecegim) resimlerin hepsi bot ile alındı
Günlük hit sayısı: ölçülmedi
Ziyaretçi kaynağı: -
Domainin yaşı: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: evet
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: news kaydı var içerik anlık indexleniyor
Tema unique özel yapimdir temada bir cok özel alan mevcuttur hit ana sayfadan direk konuyu düzenleme konuya resim ekleme vs
Ayrıca unique bir de resim botu vereceğim alan kişiye her hangi bir resim urlsini sadece yapıştırın o özgün hale getirsin ters ayna üzerine yazı boyutlandirma gölge yapip bunu inherit olarak yani ayri sayfa olarak eklesin, resimlere aynı sayfa üzerinden yeni isim açıklama ve alt tagi eklenebilir.
Admin panele girmeden seo ayarlarını yapmış şekilde içerik eklemek için de ayrıca bir bot/panel vereceğim.
Konu adını açıklamasını özetini vs aynı sayfadan girme özelliği
Onpage Seosu tarafimdan yapildi eklenti ile yapilabilecek herşey fonksiyonlarla yapıldı eklenti 2 3 tane var sadece,
Kullanıcı yorumları için ayrıca alan yapıldı wp kullanılmıyor sadece onay admin panelden
Domain ilk defa kayıt edildi drop vs değil yani 2. Sahibi olacaksınız.
Satma nedenim adsense onay alamadim ve sıkıldım açıkçası hevesim kaçtı siteye dair
Anında index var hit var news var adsense onay vermiyor 4 defa gönderdim onaya
İstenilen rakam 10k tl
Domain goodaddy
Hosting bir kaç gün idare edilir.
İçerik iş yapıyor mu konusu