Değerli yorumunuz için çok teşekkürler hocam. Eksi olarak gördüğünüz yönlerini de daha da geliştireceğiz. Var olun

emerew adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika Promptlar. Her birini ayrı ayrı olarak bir süre incelemek istedim. Ama gerçekten çok fazla prompt var.
E-book’u okuduğumda açıkçası bir şey anlamamıştım çünkü hiç prompt kullanmamış biriydim.
Bu eksikliği farkederek promptları nasıl kullanacağımıza dair bir video da eklemişler. Örnek kullanım gerçekleştirmişler. Bu sayede promptlar hakkında hiç bilginiz olmasa da bunu dert etmeyin benim gibi hiç bilmeyenler dahi düşünerek hazırlanmış bir eğitim olmuş.
Chat GPT'yi detaylı olarak nasıl kullanacağınızı anlatan bir PDF de geliyor. O kısım biraz daha detaylı olabilirdi veya video ile desteklenmeli...

Gelelim paylaşılan promptlara

Seo Katili Prompt (10x)
Gerçekten denemeniz gerekir. Tamamen SEO uyumlu harika makaleler oluşturabiliyor. Örnek olarak Battlefield 3 için makale yazmasını istediğimde binlerce kelimeden oluşan makaleler oluşturabiliyor ve bunların başlıklarını ve içeriklerini seo ya uyumlu olarak veriyor. Chat GPT 3.5 ve 4 destekli. Beğendiğiniz türü seçmenizi sağlayacak alternatifler oluşturuyor.
Üstüne üstlük iç ve dış bağlantı linkleri veriyor.
Başlık önerileri, anahtar kelime önerileri, meta önerileri…
Bu prompt için 3 alternatif var istediğinizi kullanabilirsiniz.

%100 insan kalitesinde Prompt
Tablolama yapabiliyor. Başlıklar, makaleler gerçekten tam olarak bir insan kalitesinde. Bunları seo uyumlu olarak gerçekleştiriyor.

3 Adet tekrar yazdırma promptu
3 adet makale özgünleştirme promptu. Özellikle ikinci prompt içerisinde yer alan dil seçeneği olması çok güzel. İstediğiniz makaleyi özgünleştirmek için harika olmuş.

Aynı şekilde promptların Claude ve Gemini (Google Bard) uyumlu promptları mevcut. Bunları henüz test etme imkanım olmadı.

Eksi yönleri: Promptlar bir tanesi hariç hepsi ingilizce makale oluşturmak için hazırlanmış. Ancak çözümü var tabi ki.
İsterseniz konuyu önce ingilizce olarak oluşturup sonra Türkçeye çevirmesini isteyebilirsiniz ya da başka bir dilde. Ki bence gerek yok. Promptları incelediğinizde tekrar yazdırma promptu içerisindeki dil promptunu istediğinize ekleyerek istediğiniz dilde makaleye sahip olabilirsiniz.
Ben şuanda bu şekilde Türkçe makale yazdırıyorum ve oldukça başarılı sonuçlar çıkartıyor.

Promptları ekle - çıkar yöntemi ile en ideal istediğiniz içeriğe sizi ulaştıracak kendinize özgü bir şablonda hazırlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Şuan bunun üzerinde biraz çalışıyorum.
Bence mükemmel bir kaynak tavsiye ederim.