RendMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, özellikle son zamanlarda fazlaca denk geldiğim ve forumdaki ticaretten uzaklaşmamı sağlayan Video Prodüksiyon kategorisinde alt limitin olmaması. Az önce gördüğüm bir konuda 30 adet reels videosuna video başı 20 TL yazılmış. Bu sadece 1 örnek bunun gibi sürekli konular açılıyor. Öğrenci kardeşlerimiz için belki harçlık olabilir fakat tamamen ticaret yapan insanlar için bu durum hiç hoş değil.

Bu konuda iş yapmaya çalışan, emek veren birçok kişi de bu sorunu yorumlarda yazmışlar. Yönetim bu konu hakkında bir çalışma yapar ve alt limit getirirse çok daha verimli bir çalışma, ticaret ortamı oluştururuz.
Emrejet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle hocam katılıyorum .
mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taban fiyat uygulaması gelmesi gerek burayada. 20₺ ye bisküvi alamıyorsun şu an ama tuzu kuru olan biri gelip o işi 10,20₺ye kabul ediyor piyasayı öldürüyor her sektörde durum bu.
sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

İlgili kategorinin yetkililerine bilgi vermiş olalım.

@grafiking;
@MustafaAKCA;
@MrtbtL;
PLT27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyor ve destekliyorum.
Kategoride hizmet veren arkadaşlar verdikleri hizmetin karşılığını daha sağlıklı belirleyebilirler diye defalarca talep konusu açtık ancak kategoride birlik olup ortak bir noktada buluşamadık. Bu yüzden bu konu hep havada kaldı. Eğer bir öneri alabilirsek daha iyi olur. Fiyatlandırmayla ilgili önerileriniz var mı?