fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce onlarca defa duydugum kadarıyla,sen istedikleri resim/videoları göndersende çok büyük ihtimalle yinede müşteriyi haklı bulup iadeyi onaylıyorlarmış hocam.
O zaman işin mazereti. Çünkü bu video kaydının olmadığını biliyorlar. Üstüne basa basa aynı üründen başka vardır diye de telefonda video kaydının ne zaman alındığı gözükecek falan diyor. Hanım efendi başka isteğiniz var mı dedim. Telefonda konuşmasına fırsat vermeden 5 dakika boyunca bütün içimi döktüm, konuştum. En sonunda ise kapatıyorum mağazayı dedim. Gidin nasıl sonuçlandırıyorsanız sonuçlandırın dedim kapattım. Yalnız kimse üstüne alınmasın ama insanımızdan da tiksindim. Şu bir hafta içinde gelen iade saçmalıklarından gerçekten tiksindim. Bizi bu şekilde yapan kesinlikle yine biziz, kimse suçu başkasında ya da başlarda aramasın. Tamamen bizim millettimiz ve zihniyetimiz. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Ahlak değerimiz kalmamış.

@esasmevzi68; kusura bakmayın. Trendyol denilince buraya toplandık. Konuyu saptırdık gibi oldu. Ama tavsiyem kesinlikle uzak durun. Saçmalıklarla dolu bir yer. Allah herkesin oradan kurtulup, kendi başarılı olmasını nasip etsin.