trendyol gerçekten garip ya...arada ürün yorumlarına bakıyorum dolaşırken,o kadar saçma şeyler var ki.ben henüz yeniyim bu işte,çok bişey görmedim tabi neler neler gören var.benim en garibime giden iade,4tl daha ucuza buldum diye ürünü geri göndermesiydi.kadın benden ürünü almış,3 gün sonra iade talebi oluşturdu.sebep?bugün birisi 4 tl daha ucuza satışa koymuş,onu gönderip onu alacakmış.4 tl için ben o ürünü paketlemeye erinirim,bunu söylemeye utanırım,kargo şubesi evimin altında olsa götürüp kargoya vermeye ugraşamam.trendyolda sanırım müşteriye ulaşma şansımız yok,yada ben bulamadım en azından henüz.ulaşabilsem diyecektim ibanını ver,5tl atayım git başımdan diye

30tl kar edicez diye,150tl zarar ettik bu kadının 4tlsi yüzünden.bide drop işindeyiz yani ürünü satan yer de geri almıyor tabi ürün de bize kaldı
not : konu sahibi arkadaş satıcak ürün arıyorum demiş,alta trendyol magdurları toplanmışız hemen.kusura bakma hocam,tam olarak istedigin cevaplar degil bunlar ama en azından konuyla alakasız olmadıgı için ben de yazmak istedim.içine girecegin dünya hakkında bilgi edinmek iyidir