Katılıyorum. Dün bir iade geldi. Yetişkin ürünleri satıyoruz. Adam mast* ürününün paketini ambalajını açmış, kullanmış içine atmış kutunu ağzını bile bantlamadan bize geri göndermiş. Kargoyu kargocular bantlamış. Beğenmemiş ve küçükmüş. Kendi paketinde şeffaf ve ürün gözüküyor. Ama beyefendi açıp kullanmadan küçük olduğunu fark edememiş. Hee ayrıca ürünü almadan sorduğu ürün boyutu sorusu da var. Ona rağmen alıp bu pisliği yapıp, iade edebiliyor. Şimdi Trendyol kuralları gereği ne olacak biliyor musunuz? Ürünü teslim alana kadar 3 sefer daha göndermek zorundayız. Bu aşamadaki tüm kargo ücretleri de bize ait. Ürün 4 desi, sadece gidiş 75₺ kargo ücreti..
Nasıl bir millet olmuşuz gerçekten yazık. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Kesinlikle Trendyol falan kullanılmaz. Kapatacaktık zaten az vakte ihtiyacımız vardı. Doğru karar verdiğimizi şimdi daha iyi anladık.
Ben hayatımda böyle ezildiğimi görmedim. Trendyol aradı. Adamlar bana ürünün çıkış anındaki resim ve videosunu istediler. Müşteri kusurlu ürün demiş. Ama kendisi yapmış. Ürünler karton içinde, şeffaf poşette gidiyor. Adam ürünü kullanmış. Üstüne lekeler bulaştırmış. Öyle iade etmiş. Adamlar bizden foto ve video istiyor hazırlanış anı için yoksa iadesini onaylarız diyor. Sizin yapacağınız işe de başlarım dedim. Git onayla, kapatın mağazamızı dedim. Böyle rezillik olamaz. Allah'a havale ediyorum.