Dün gece 01.00 gibi koltukta uykuya dalmışım 1.5 yaşında oğlum karnımın üstüne çıktı birlikte uyuduk, biraz dalsın yatağına götürürüm bende gider uyurum dedim rüyasında birşey gördü herhalde ki bir anda çok yüksek ses verince korkarak dikey olarak kalkmaya çalıştım.Tüm kaslarım kasıldı, kucağımda kendisi olduğu için ona zarar vermeyeyim düşmesin diye aniden kalkar kalkmaz belimi büktüm ve yere yığıldım şuanda sonuç bekliyorum bol bol tavanı izliyorum kollarım çalışıyor ancak sağa sola hareket edemiyorum, dönemiyorum boyundan aşağısı bacaklarıma kadar kilitlendi yaşım genç tansiyon şeker damar tıkanıklığı vs hiçbirşey yok bekliyoruz bakalım inşallah birşey çıkmaz
Güncelleme:
Bu arada o saatten bu yana özel hastanedeyim gelir gelmez detaylı taramalar ve testler yapıldı iğne falan vuruldu bekliyoruz
Güncelleme Saat 15.47
Az önce tüm tahlil ve görüntüleme sonuçları toplandı ve 4 hekim beni detaylıca muayene etti
-Kas zedelenmesi
-Boyun tutulması
-Sinir ve siyatik sinir zedelenmesi
-Boyun fıtığı başlangıcı
-Bel fıtığı başlangıcı
Tüm bunlarla beraber beyin doktoru tramva oluşturduğumu bu yüzden çok fazla hissettiğimi ve o an korkudan tutulmaların başladığını söyledi kalkarken ve düştüğümde hasarlar meydana gelmiş kas spazmı oluşturmuş fizik tedaviye başlayacaklar hemen his kaybı yok çok şükür boynum ve belim ağrıyordu ama masa başında çok oturmaktandır diyorum dinlenince geçiyordu demek ki fıtık başlangıcı oluşturmuş inşallah tedaviler hızlıca sonuç verir yanıt veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Güncelleme 00.50 - 08.03.2024
2 saatlik uğraş sonucu ilk hareketimi gerçekleştirdim sağıma dönebiliyorum yavaş yavaş çözülüyor çok ağrılı oluyor ama kendimi zorluyorum ilgilenen tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun yazamadığım oluyor kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Çok şükür hocam duzelmeye başlamasına çok sevindim tez zamanda tamamen iyileşmen dileğiyle