NonLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Dün bir iade geldi. Yetişkin ürünleri satıyoruz. Adam mast* ürününün paketini ambalajını açmış, kullanmış içine atmış kutunu ağzını bile bantlamadan bize geri göndermiş. Kargoyu kargocular bantlamış. Beğenmemiş ve küçükmüş. Kendi paketinde şeffaf ve ürün gözüküyor. Ama beyefendi açıp kullanmadan küçük olduğunu fark edememiş. Hee ayrıca ürünü almadan sorduğu ürün boyutu sorusu da var. Ona rağmen alıp bu pisliği yapıp, iade edebiliyor. Şimdi Trendyol kuralları gereği ne olacak biliyor musunuz? Ürünü teslim alana kadar 3 sefer daha göndermek zorundayız. Bu aşamadaki tüm kargo ücretleri de bize ait. Ürün 4 desi, sadece gidiş 75₺ kargo ücreti..

Nasıl bir millet olmuşuz gerçekten yazık. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Kesinlikle Trendyol falan kullanılmaz. Kapatacaktık zaten az vakte ihtiyacımız vardı. Doğru karar verdiğimizi şimdi daha iyi anladık.
Red versen bile ihtilaflı iadeden puanınız düşüyor trendyol diyor ki müşteri ne yaparsa yapsın iade alın
Bizde vitamin satıyoruz adam açmış kullanmış beğenmedim diye iade ediyor sen beğen diye satımıyoruz hem senin açıp kullandığın ürünü biz ne yapalım diye iadeyi reddediyoruz trendyol puanımızı düşürüyor gönderirken kusurlu ürün diye yolluyor oradan da ceza yiyoruz yani anlayacağın milleti baya şımarttılar hiç yaptırım yok
az evvel amazonda adam ürün almış son tüketim tarihi 12.2024 şikaytte bulunmuş tarihi geçmiş ürün geldi diye amazon mağazamızı kapatacağını söylüyor
onun belgesi ile uğraşıyorum resim atıyorum