Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere bi adet uygulama yaptırmak istiyorum.
Paralal space multi space veya lucky patcher vb gibi uygulamaların ibr benzerini istiyorum.
Amacım kullandığım bir uygulamayı bir telefondan kaldırdığı ölçüde çok defa açmak. örneğin yeni bir telefon 20 kez açıyorsa eski 5 kez açabilir.
Paralel space gibi uygulamalar klon uygulamayı açarken hata veriyor. lucky patcher ise klon uygulamayı gayet güzel açıyor ancak işlemler gerçekleşmiyor.
Örnek Xiaomi telefonlarda ise çift uygulama mevcut. Birebir harika çalışıyor ve sıkıntı yok.
Kısaca Xiaomi telefonlardaki çiftli uygulamanın çoklusunu istiyorum.
Yapabilecek arkadaşlar pm ile veya konu altından mesaj atarlarsa görüşebiliriz.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Herhangi bir kayıt sistemi, uygulama içi alışveriş veya reklam yerleştirmesi gibi hiçbir şey istemiyorum. Amaç sadece telefondaki mevcut uygulamaların aynısından çalışır vaziyette tekrar yüklenmesidir. Örneği telefonda kurulu olan Play isimli uygulamayı çoğaltmak istiyoruz. Program Play isimli uygulamadan çalışacak şekilde bir tane daha telefona yükleyecek. İsmi de Play1 olacak. Sonraki Play2 olacak gibi. Karıştırmamak adına. Ama illa isim aynı kalması gerekiyorsa arka planda paket ismi farklı olur Kurulum ismi aynı Play olarak kalır. Önemli değil. Ama karıştırmamak adına ikisini birbirinden ayıracak bir şey olmalı. Xiaomideki çift uygulamada ikinci kurulan uygulama ikonunun üzerinde sarı bir nokta var mesela. Direk ikonun üzerine 1-2 gibi sayılar girilebilir. Artık uygulamayı yapacak arkadaşın bilgisi ve becereisine göre nasıl isterse öyle olsun. Ekstra hiçbir isteğim yok. amaç bir uygulamadan istediğim kadar kurabileceğim şekilde başka bir uygulama.