CelbereUS07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seninki acemice araştırılmadan girilmiş gibi sanki.

ETH kazacak kartları özenle seçmen lazım. Ben bahsettiğin yıllarda 10 ekran kartlı bir sistemle ETH kazıyordum ve bahsettiğin olayların hiçbirini yaşamadım.

Kart sıcaklıkları 60 dereceyi geçmiyordu, soğutma için sadece bir vantilatör yeterliydi, hiçbir zaman ev şartelini attırmadı elektrik kesintisi olmadı. Elektrik tüketimide kazancın 4/1'i kadar ya var ya yoktu.

Her ekran kartıyla mining yapılmaz, yapmak istersende yaşamış olduğunuz problemlere karşılaşırsınız.

ETH madenciliğini bitirdiler malesef kapatmak zorunda kaldık. (Özlem dolu günlerdi o kartlarla uğraşması ayrı bir keyif sistemi kurup aktif edip telefondan kontrol etmek falan.. keşke yine madencilik çıksa)
O dönem RX 580 8GB ekran kartları ile yapıyordum. Herkeste bu ekran kartıyla yapıyordu. Hatta piyasada bu ekran kartının kıtlığı vardı. Benim hatam sanırım soğutma konusunda oldu. Bir de evimin elektrik sistemi kaldırmıyordu. Belki sizin binanızın elektrik sisteminiz daha gelişmişti. Bilemiyorum ama dediğiniz gibi. Gerçekten özlem dolu günlerdi