CelbereUS07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tür mining sitelerinin %95i *********** uzak durmanızı tavsiye ederim. Kalan %5ide kazanmaya uğraşmaya değmeyecek seviyede.
gdisanastronaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çoğu ponzi dikkat edin hocam
Sinyor_Ridak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cloud mining sistemlerinin tamamı scam dır yani dolandırıcıdır.
Bazı poollar mevcut cloud mining yaptıklarını söyleyip para topluyor, ama elektrik maliyetini eklediğiniz zaman zararda olduğunuzu görüyorsunuz.
Size bir süre ödeme yaparlar, sonrasında musluğu keserler.
Bu tarz sistemlere girerken düşünmekte yarar var, adam kendi kazanması varken neden pastayı başkasıyla paylaşsın?
Hocalarım, ben biraz araştırdım kendim evde kurayım diye evde. Ekran kartlarıyla yapmak artık çok mantıksız onu keşfettim daha sonra direk mining için üretilmiş cihazlar var 1000 dolardan başlayıp 100 bin dolara kadar gidiyor gidiyor yatırımın geri dönüşlerine baktım 120 gün diyorlar bu gerçekse büyük firmaların minig istasyonları kurması çok mantıklı bence tabi sağlam bulabilirsek ben bir tane bulduğumu düşünüyorum 1000 dolar yatırırsan 300 günde yatırımını çıkarabilirsin istersen sen de cihazını başkasına kiralayabilirsin gibi bir durum var. Düşününce gerçekten *********** yada ponzi olmama ihtimalleri yuksek çünkü demiyorlar günde yuzde 10 veriyoruz yada birini getir yüzde 20-50 al gibi şeyler de yok. Yapan daha önce uğrasan var mı acaba ben küçük bir cihaz alarak girdim işe 24 dolar gibi bir ücret ödedim 300 günde amorti ediyor yani *********** olmama ihtimalleri yok mu? link imzamda var soran arkadaş için kendide anlıyorsa beni de daha fazla aydınlatsın