Dün gece 01.00 gibi koltukta uykuya dalmışım 1.5 yaşında oğlum karnımın üstüne çıktı ve birlikte uyuduk, biraz dalsın yatağına götürür, bende gider uyurum dedim rüyasında birşey gördü herhalde ki bir anda çok yüksek ses verdi, korkarak dikey olarak kalkmaya çalıştım.Tüm kaslarım kasıldı, kucağımda bebek olduğu için ona zarar vermemek için düşmesin diye aniden kalkar kalkmaz ters hareketle belimi büktüm ve yere yığıldım şuanda sonuç bekliyorum, bol bol tavanı izliyorum kollarım çalışıyor ancak sağa sola hareket edemiyorum, dönemiyorum boyundan aşağısı bacaklarıma kadar kilitlendi yaşım genç tansiyon şeker damar tıkanıklığı vs. hiçbirşey yok bekliyoruz bakalım inşallah birşey çıkmaz.

Güncelleme:
O saatten bu yana özel hastanedeyim gelir gelmez detaylı taramalar ve testler yapıldı iğne falan vuruldu bekliyoruz.

Güncelleme Saat 15.47
Az önce tüm tahlil ve görüntüleme sonuçları toplandı ve 4 hekim beni detaylıca muayene etti.

Sonuçlar
-Kas zedelenmesi
-Boyun tutulması
-Sinir ve siyatik sinir zedelenmesi
-Boyun fıtığı başlangıcı
-Bel fıtığı başlangıcı
-D ve B12 vitamin eksikliği

Tüm bunlarla beraber beyin doktoru tramva oluşturduğumu bu yüzden fiziksel olarak çok fazla hissettiğimi ve o an korkudan tutulmaların başladığını söyledi, kalkarken düştüğümde hasarlar meydana gelmiş kas spazmı oluşturmuş fizik tedaviye başlayacaklar hemen his kaybı yok çok şükür boynum ve belim ağrıyordu ama masa başında çok oturmaktandır diyordum dinlenince geçiyordu demek ki fıtık başlangıcı oluşturmuş inşallah tedaviler hızlıca sonuç verir yanıt veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Güncelleme 00.50 - 08.03.2024
2 saatlik uğraş sonucu ilk hareketimi gerçekleştirdim sağıma dönebiliyorum yavaş yavaş çözülüyor çok ağrılı oluyor ama kendimi zorluyorum ilgilenen tüm forumdaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun yazamadığım oluyor kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Güncelleme: 18.15 - 08.03.2024
Bugün çok şükür hem sağa hem sola dönebiliyorum. Hareket kabiliyetimin yüzde 80'nini kazanmış durumdayım.Sadece yattığım yerden tek başıma kalkamıyorum, eğilemiyorum, yastıkta yatamıyorum ve karıncalanma hissim çok oluyor onun dışında yürümekte ve ayaktayken haraketlerimde hiçbir sorun yok ilgilenen herkese çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Ama şunu net anladım hepinize tavsiyem daima b12 ve D vitamininizi kontrol ettirin özellikle D vitaminini sürekli kullanın, doktorlar bu devirde asla D vitamini kullanan biri fazla vitamin almış sayılmaz daimi kullanmak standart olmaya başladı diyor.