Dostum vermek zorunda değilsin iyi para almadan verme
Hocam Arkadaş Sadece Domain Alıp Farklı Birsey İçin Kullansa Birsey Yapamıyorlar Diye Biliyorum?
Ayni Sektör Ve Arkadasin Ürünlerini kullanırsa sizin dediğiniz olay olmuyor mu
karşı tarafın yaklaşımı hoş değil, bir bedel ödeyip satın aldığınız bir şeye çökmeye çalışır gibi bir yaklaşım sezdim ben de. bir üst mesajdaki arkadaş sizin üslubunuza nasıl kulp bulmuş anlamlandıramadım.
marka tescili onlardayken com.tr sizde olsa uyuşmazlık yoluyla alabilirlerdi ama şu an öyle bir durum söz konusu değil.
ilgili markanın logosunu veya ürünlerini sitenize eklemediğiniz sürece sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Oyna devam hiç bişey olmaz. En kötü Türkiyede erişime kapanır. Com global, belki siz başka ülkede aynı markanın isim haklarını tescillediniz. Atıyorum bosch com tr yi alsak bosch adıyla çorap satan bi marka kursak bosch firmasına com u bize devret diyebilir miyiz? Saçma. Garantiye almak isterseniz en ucuzundan aynı isimle bi marka tescil edin kendinize, sektör farketmez. Ya da iyi para veriyorlarsa fiyatı konuşalım alacaksanız alın denebilir. Şahsi fikrimdir iyi bilen birine danışın.
Domain marka tescsilden önce alındıysa birşey yapamaz parasıyla satabilirsini"z. marka tescilinden sonra alındıysa domain muhtemelen icann üzerinden başvuru yapıp alabilir.
Herkese teşekkür ederim 🙏🏻
Peki marka tescilini Türkçe karakter ile tescillemişse ve ben bunu Türkçe karakter olmadan kullanırsam sonuç ne olur? ÇarsafX carsafx gibi