GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi anlıyorum hocam sizi durumumuz birebir aynıydı. Tek fark biraz sektör. Ben SEO ve Web tasarım gibi uzaktan işlere yöneldim. Aracım vardı onu sattım kendimi ve işlerimi geliştirmek için. 2 sene oldu o zaman 240 bine satmıştım. Şimdi oldu araç 600 - 700 bin. İstesem de alamam. Ama iyi ki cesaret edipte yapmışım diyorum. Biraz risk almak lazım hocam. Yoksa olmuyor. Kolay olmadı ama bir şekilde rayına giriyor
Bende şuan cpa network işi ile ilgileniyorum hocam.İşe girdim gireli hiçbir şekilde ilgilenemiyorum anca günde 10-15 dolar bandında geliyor.onca saat çalışıp fiziksel ve ruhsal olarak yorulduktan sonra Bilgisayar başına geçmek hiç istemiyorum.Aslında bir çok alanda kendimi geliştirmek ve işlerimi ilerletmek istiyorum ama düğün olayı ve çevreden gelecek yorumlar beni çok karamsar bırakıyor.Tek olumlu baktigim nokta ev kirası ve mobilya taksidi gibi durumlarım olmadığı için biraz içim var.Eşimde çok şükür anlayışlı ve her türlü geçiniriz mantığı ile bakıyor o yüzden de içim rahat.Nasil bir yol çizeceğim bilmiyorum