Şu hali ile Googlebot elbette sayfadaki metinlere erişemiyor. Metinlere erişemediği için sayfanızın arama sonuçlarında sıralama alması zorlaşıyor.

Doğrusu ve yanlışı sizin tercihinize göre değişir. Üye sayınızı arttırmak istiyorsanız, bu yolu tercih edebilirsiniz. Fakat, arama sonuçlarından ziyaret almanız çok zor.

SEO için soruyorsanız:

Bu tür sayfalarınıza arama sonuçlarından trafik almak istiyorsanız, metni görünür hâle getirmeniz gerekir.

Sunucu taraflı veya CDN taraflı manipülasyon ile Googlebot özelinde metni gösterebilirsiniz ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sonuçları her zaman iyi olmayabiliyor. Şahsen bu riski mecbur olmadıkça almıyorum.

Diğer yandan; Googlebot bu sayfanın abonelere özel erişilebilir olduğunu anlamlandırabilir. Bu sayede, bir ihtimal 404 olarak sınıflandırmayabilir. Çünkü; bu sayfa %100 olarak 404 kapsamına girer. 404'ün softu hardı tartışılır

Bana göre, bu sayfanız doğrudan 404 sayfadır. (Bu bahsettiğim 404 durum kodundan öte sayfanın yapısı ile ilgilidir. Bu bahsettiğim 404 sınıfını, Search Console veya başka bir Google webmaster araçlarında göremezsiniz.)

404 olarak sınıflandırmaması için en azından ilgili sayfadaki "Soruyu" metin olarak göstermeniz gerekir. Yani, "TKGM ile Parsel Sorgulama Nasıl Yapılır?" gibi. Bu soruyu, schema yapısı ile desteklemeniz daha iyi bir seçenek olur. Bu senaryoda, cevabı abonelere özel göstermeyi tercih ederseniz, arama motorlarında sıralama almanız yine zorlaşır. ( Soruya bağlı yeterli cevap verilmediği için )

Özetle; organik arama trafiği çekmek istiyorsanız sayfadaki metnin tamamını göstermeniz gerekir. Trafiği başka yerden hedefliyorsanız üyelik ve mailing için abonelere özel içerik göstermeyi hedefleyebilirsiniz. Seçim sizin.