burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle, rakiplerinizi araştırın. En yüksek takipçili hesabı inceleyerek, paylaşımlarını ve açıklamalarını detaylı bir şekilde analiz edin. Onların kullanıcı etkileşim stratejilerine odaklanın ve benzer içerikler oluşturun. Sayfanızı sıfırdan açtığınız için, başlangıçta etkileşim düşük olabilir. Bu nedenle, ilk aşamada sayfanıza en az 10k bot takipçi ekleyerek dikkat çekici bir profil oluşturun. İnsanlar genellikle sıfır takipçili sayfaları takip etmek istemeyebilir, bu yüzden ilk bot takipçi sonrasında organik ve gerçek takipçi kazanmaya odaklanın. Etkileşimi artırmak için, paylaştığınız içeriklere beğeni satın alabilirsiniz. Bu, sayfanızın hızlı bir şekilde etkileşim almasına yardımcı olabilir ve sayfanızı daha çekici kılabilir. Ancak, uzun vadede organik etkileşimleri artırmak için gerçek takipçilere odaklanmak önemlidir. Sayfanız zamanla oluşacak bu yüzden düzenli paylaşım yapmak çok önemli.
Öneriler için teşekkür ederim hocam. Bot takipçi satın aldım. Benim çekincem ben video çekerek içerik oluşturamam. Alıntı yaparsam sorun yaşar mıyım acaba? Ya da başka önerileriniz olur mu?