8 Mart yaklaşıyor ve gördüğüm kadarı ile dil tarafında bir algıya gidilmiş işte bir kadına nasıl kokuyorsun işte bir kadın söyle böyle ? Webmaster platformunda pek etik bulmadım gidip konu altlarına da dile getirmek istemedim. Bir insan kokabilir gayet doğaldır yani bir de öyle bir şey ki kendi kokusu yok sanki veya kendisi 10/10 kendi yanılgılarınızı diğer insanlar yerine ilk kendinize lanse edin ki yüzde 100 e çıktığınızda ki bu hiçbir zaman olmaz diğer insanlara en azından bahane bulma durumu türemiş olsun. 8 Martin çıkış amacı dahi araştırıldığında kadın işcilere dayanıyor Türkiye'de ise 1990 ların basindaki bir kadının aşırı dövülüp sürekli çocuk yapılmasına dayanan bir tarafı var insanları dışlamak yerine benimsemeye tercih ediniz kişisel görüşüm siz ona laf attınız diye o kendini duzelticek değil tam tersine sizdeki açığı onda kapatmaya çalışmayın. Bugün yaklaşık 10 konu açıldı çoğu Maxi ama yani webmaster platformunda pek de normal şeyler değil çokta kizlarsoruyor kacmayalim lütfen.
Herkese iyi forumlar diliyorum.