Herkese hayırlı geceler, hocalarım ben milletin işi gücü ile uğraşıyorum hesaplar alıp satıyorum öğrenciyim normalde burası da ek gelir kaynağım sayılır , Düzenli çalıştığım bir kişi vardı ondan hesap alıyordum ve satıyordum , bir gün yazdı bana aracılık yapmamı istedi karsı taraf paranın üstüne yattı ama iadesini 1 haftaya yapacağımı belirttim ana bacı karıştırdı bu kişi zoruma gitti tabii ki aradan cok gelmeden evvel 110k - 9k - 15k sayfalarımızın geri cekildiğini fark ettik yüklü miktarda zararım oldu alan kişiler ile papaz oldum zor bela hallettim 300₺ iade yüzünden Kaç bin liralık mağduriyetimiz oldu bu kişi hakkında geçenlerde şikayet konusu açıldı şikayet konusunu acan kişiye dedim böyle böyle biti uğraşmaya değmez diye o kadar ticaretimiz oldu kendisi ile 300₺ gibi bir paraya konacak halimde yok tabii ki

ama baya zarar edince aramız açıldı hesapların ücreti de bize yansıdı bu kişi yüzünden bu olay temmuz 2023 de oldu ama forumda adına açılmış sikayeti görünce bende yazayim dedim. İnşallah görüyorsundur o kuş kadar aklınla cambazlık yapmazsın umarım benden uzak Allah'a yakın ol dostum tekrar yolumuz düşmez İnşallah , Siz siz olun güvendiğiniz kişilerle ticaretinizi bozmayın forumdan dahi olsa güvenilir olmasına dikkat edin bana denk geldi İnşallah sizlere denk gelmez 😊