erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar forumda olan biri sikayet konusu acma hakkina sahip. Ama forumdisi biri sikayet konusu açamayacagi icin nasil forumdan uzaklastirsinlar. Diyosun ki davet gonderiyorum. Ama islem forum oncesi yapilmiş. O zaman benim 15 sene once dolandirdigim adam gelip simdi forumda beni bulup sikayet konusu mu açsın??? Oyle is olmaz. Forum uyeleri arasinda ve forum uzerinden donen ticaretler soz konusu olmak zorunda.
O zaman benim 15 sene once dolandirdigim adam gelip simdi forumda beni bulup sikayet konusu mu açsın???
Bu söylediğin çok saçma geldi hocam tabikide gelip konu açsın dolandırdığım diyorsun ? doğrumu anladım yani dolandırıcılık var ortada adam gelip zamanında ben dolandırıldım dikkatli olun diye konu açsın demiyorum zaten ama mantık olarak forum dışı dolandıran adam r10 üyesi bir gün forum içide dolandırır forum içi dolandırmasın forum dışı herkesi dolandırsın ama forum dışı adamda r10 formunda görüp r10 formunda tagına üyelik tarihine yorumlarına güvenerek ticaret yapıyor bu durumda ne olucak açıklarmısın bana

Ozaman şöyle olsun Ben birinden birşey alırken sorayım kardeşim forum dışı dolandırıclık mağduriyet oldumu oooo oldu tabi ama sıkıntı yok forum içi adam dolandırmıyorum he tamam ozaman parayı gönderiyorum