#Birlikte 1000 ticaret olalım.

TİCARET PUANI İLETİLMEKTEDİR.

Bol Referanslı Toplam 20 Eğitim Tek Bir Pakette!
YANLIŞ DUYMADINIZ 1 SET FİYATINA 20 SET !
-

Başlangıç Fiyatı: 99 TL
Açık Arttırma Bitiş Süresi: Son Teklif +6 Saat
Minimum Artış: 5 TL
Hemen Al: 7000 TL
Ödeme Yöntemi: IBAN havale EFT fast
-
⭐Piyasadaki Tek ve En İyi Telegram Eğitimi⭐ Para mı Kazanmak İstiyorsun? 100+Satış⭐

İçerik

-
Devasa E-BOOK ! Google News Kaydı, Adsense Onay, Niche Kelime Bulma ve Web Site İndex Rehberi!

-

Çekiliş Sayfaları ile İlgili Her Şey Tek E-Book'da ⭐ Merak Edilen Tüm Gerçekler ⭐

-
Sınırsız PayPal Hesap Açma Eğitimi
-
Ek Olarak 3 Eğitim Daha

-

kaane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim setini satın aldım. Gerçekten fazlasıyla bilgilendirici bir eğitim seti. Hakkını fazlasıyla veriyor. Eğitim setini aldıktan 1 gün sonra yazıyorum çünkü denedim ve gerçekten de işe yarıyor. Teşekkür ediyorum.
hakantopuzoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-Kitabı aldım, okudum ancak uygulama fırsatım olmadı. Bu alanda çalışma yapmak isteyen bir kişi için yol gösterici olma özelliği taşıyor, ama pratik de önemli.
ogzhntfnk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi teslim aldım. Anlatım tarzı ve detaylarıyla fiyatını hak eden bir e-ders olmuş. Satışlarınızın devamını dilerim. Bize de dersleri eyleme dökmek düşüyor.
Nephiliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi okuma fırsatını buldum. Telegram konusunda güzel bilgiler içeriyor. Telegrama hiç hakim değilim. Ama sayesinde baya merak saldım. Hayırlı satışlar.
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı. İlgisi ve yardımları için teşekkür ederim
merakalemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap alındı, umarım yeni bir kazanç kapısı olur ��
Harunsaglmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet golden paket alındı teşekkürler ++
seyyid03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
silver paket alındı, deneyeceğim
PrivMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet Silver paket alındı teşekkürler +++
Creskon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet silver paket alınmıştır.
G4G adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Golden paket alındı.
aksy34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göz gezdirdim anlatım güzel telegram'ı bilenlerde alabilir, bilmediğiniz konular olabilir .Teşekkürler
burakjohan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet golden paket alındı teşekkürler..
Alkanmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet silver paket alındı teşekkürler
Fantastic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet silver paket alındı. Teşekkür ederim.
MemSimurg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet silver paket alındı teşekkürler
fatihymn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silver paket alındı teşekkürler
emircang adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telegram silver eğitim paketi alındı
atakanozt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım sağladım. Oldukça hızlı teslim etti, göz attım madde madde detaylıca güzel bi anlatım yapmış ebookta
Yusuf35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telegram eğitim seti ( silver paket ) alındı. Gerçekten faydalı bilgiler mevcut ++
teatral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silver paketi aldım, kitap gayet anlaşılır ve açıklayıcı. Teşekkürler
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim tarafımdan alınmıştır, uzun ve de odaklı bir yazı olmuş gibi me geldi, tebrik ederim. Hayırlı satışlar hocam.
resatmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kite benziyor alanlara hayırlı olsun.
gamzelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Platin paket alındı, hızlı teslimat.
gamzelif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler
Forzakedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi aldım telegrama girmeyi çok istiyordum inşallah sayenizde başarılı olacağım teşekkürler
Awakea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-Kitap satın alınmıştır. Hocama ilgisi ve yardımı için teşekkür ediyorum.
NEVIL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim alındı. Güzel içerik. Elinize bilginize sağlık
Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhaleden alındı, PDF'yi inceleyeceğim, teşekkürler.
sevkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir eğitim setine benziyor tavsiye ederim
AksoySoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap okumayı seven, yeni bilgiler öğrenmeyi seven bir insanım. Bu e-book kitabını aldım ve okudum açık konuşmak gerekirse 20 sayfanın 1 sayfasında bile sıkılmadım. Gayet akıcı bir yazım şekli ve detaylara inmesi muazzam. Bu konu hakkında bilgi alabileceğiniz çok güzel bir kitap kendisine de yazdım. 100₺ bile vermiş olsam pişman olmayacağım bir kaynak. Ellerine sağlık
kalimbatr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı baştan sona okudum. Çekiliş ile alakalı konuda belirtilen 20 başlık ayrıntılarıyla anlatılmış. Tecrübelerinden bahsedilmiş, yapmanız ve yapmamanız gereken konulara değinilmiş. Sahte çekiliş yapanları nasıl anlarız, nasıl sayfalara reklam vermeliyiz detaylıca anlatılmış. Çekiliş hesaplarından ne kadar sürede tahmini ne kadar para kazanılır açıklayıcı şekilde anlatılmış. Çekiliş sayfası açacak veya çekiliş sayfalarına reklam verecek kişilerin okumasını tavsiye ederim. Taktik kitabı olmadığını konu sahibi konuda belirtmiş zaten, etiket girme ile ilgili önemli bilgilere değinilmiş. Emeğinize sağlık.
skrillex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekiliş sektörüne girmek isteyenler için geniş ve açıklayıcı bir kaynak olmuş. Bu işi yapıyorum diyenlerin de okuması gereken bir kitap
PartusYusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı akıcı bir biçimde açıp bir çırpıda okudum (arada yemek hazır olmasına rağmen ben birazdan geliyorum dedim bitmeden gitmek istemedim) gerçekten her şeyin öz şekliyle laf kalabalığına girmeden toplanmış hali bu kitapta herkes gönül rahatlığı ile alabilir umarım ki bana da yol gösterici olacak almak isteyenler yararının olacağına şüphesi olmasın
prisoner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap çekilişlere ait ne kadar soru varsa cevaplamasının yanında bir o kadar da akıcı. Bir çırpıda okuyorsunuz. Instagramda çekiliş sayfası açmayı düşünen herkes okumalı.
GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı sindire sindire okuyabilmek için dün gece göndermesine karşı şimdi okuyabildim. Ama Gerçekten her konuya parmak basılmış ve güzel bir sonuca bağlanmış. Çekilişler hakkında tüm merak edilenler detaylıca anlatılmış. Kesinlikle tavsiye ederim.
caglargokmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekiliş sayfaları ile alakalı a dan z ye bütün bilgiler mevcut. Kardeşimiz kendisi nasıl girdiğini ne yaptığını nasıl ne kadar kazandığını açıkça anlatmış. Teşekkürler.
smmpaneliorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap gayet güzeldi ben biliyorum zaten çekiliş değilmi demeyin alın derim.
Serum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
instagram çekilişleri hakkında cevabını bulamadığım ve aklıma gelmeyen güzel noktalara değinmiş üstad. başarılarının devamını diliyorum.
chavo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı aldım ve okudum. Çekiliş sayfalarında ki olayı merak edip daha birkaç soruma da yanıt buldum. Konuda bulunan başlıkların hepsini uzun uzun anlatmış. Eline sağlık �� Alan kişiye mutlaka yararı dokunacaktır.
Volg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap gayet güzeldi ben biliyorum zaten çekiliş değilmi demeyin alın derim içinde güzel bilgiler güzel püf noktaları var
TheBoss3452 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı okudum. Çekiliş sayfaları ile ilgili bilgi sahibi olmami sağladı. Çekiliş sayfası açmak için iyi bir başucu kitabı olmuş
GLadiatoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bilgiler vardı teşekkürler.
gryrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişlere sponsor olacaklara veya çekiliş sayfası açacaklara açıklayıcı güzel bilgiler var. Çoğunlukla hepimizin bildiği ama göz ardı ettiği konuları detaylı birşekilde anlatmış. Bir konu vardı aklımda mesela o netleşti.
sverdlow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekiliş işlerine benim gibi yabancıysanız bir çırpıda işin birçok yönünü eğrisiyle doğrusuyla anlatıyor. Güzel içerik, tavsiye ederim.
Blacklion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alım yapıldı. Çok açıklayıcı bir kitap olmuş arkadaşımız çekiliş sayfası ile ilgili her şeye değinmiş
tekno123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekiliş kitabını satın aldım, detaylı ve güzel bir içerik olmuş. Teşekkürler.
AhmetCYK06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça yararlı kitabı alıp sonuna kadar okudum. Çekiliş hakkında bilgi almak isteyen herkese tavsiye ederim.
serhataksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap okumayı seven, yeni bilgiler öğrenmeyi seven bir insanım. Bu e-book kitabını aldım ve okudum açık konuşmak gerekirse 20 sayfanın 1 sayfasında bile sıkılmadım. Gayet akıcı bir yazım şekli ve detaylara inmesi muazzam. Bu konu hakkında bilgi alabileceğiniz çok güzel bir kitap kendisine de yazdım. 100₺ bile vermiş olsam pişman olmayacağım bir kaynak. Ellerine sağlık
sosyalmedyam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap gayet güzeldi ben biliyorum zaten çekiliş değilmi demeyin alın derim.
CGR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bilgiler vardı teşekkürler.
Haykid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alım yapıldı. Açıklayıcı ve kaliteli olduğundan memnunum.
izgaraci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet alim yapıldı. Okuyup geri dönüş yapacağım.
alpaslan23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emegınıze saglık boyle samimi böyle guzel anlatım ufkumuzu actıgınız ıcın sızden Allah razı olsun hocam sonuna kadar hak edecek bısey verdıgınız parayı
Birlikte 1000 ticaret olalım !

Yeni eklenen setlerimiz.

Set içeriği yaklaşık 500 MB'dır. Video ve normal yazı serisinden oluşmaktadır.

1 - ⭐💥💸Görev Yapıp Dolar Bazında Para Kazanın E-Book⭐💥💸

2 - 📢🔰 Yapay Zeka İle Özgün Bir Şekilde Ücretsiz Makale Oluşturma 📢🔰 Eğitim E-Book ✅

3 - 🔴 Youtube'den Para Kazanmayı Öğrenin ✅ 26 Sayfalık Müthiş Dev Eğitim 🔥 En İyi Para Kazanma Yöntemleri ⭐ Hepsi ve Çok Daha Fazlası Bu E-Book'ta 📢

4 - ✅ Adsense Para Kazandıran Ülkeler 🔵 Adsense Onay Alma ✅ Kazançlarımı Nasıl Artırabilirim ? Diğer Çok Özel Konular Hepsi Bu E-Book’ta 🟢

5 - 🏆 Google News Kaydı Nasıl Alınır ? 🔥 Eğitim E-Book'u ✅ Detaylı Anlatım İle Web Sitelerinize News Kaydı Alın 💥

6 - 🔺instagram Keşfete Düşmek İçin Ne Yapmalıyım ? 🔴 Etiket Kullanımı 🟢 Hesabım Engel Yiyor Ne Yapmalıyım ? 🔺 Hepsi ve Daha Fazlası Bu E-Book'ta🔵

7 - ⚡ ☘ Amazon Affiliate İle Nasıl Para Kazanabileceğinize Dair Eğitim Ebook ⚡ ☘

8 - 💥 Telegram Grup Nasıl Büyütülür ? 🔥 Eğitim - E-Book 🔴

9 - 🚨 Hakkında Herşey 🚀 Tanıtım Yapma ✅ J4J Yaparak Üye Çekme 🔥 Reklam Sunucularında Tanıtım Yapma ⚡ Hepsi Bu Ebook'ta

KONUMUZ ;

https://www.r10.net/e-book/3500939-1...26discord.html