Ben tam olarak anlayamadım fakat mantıklı gelmedi herhalde o yüzden. O parayla eğer ki makine alıp işinizi büyütebileceğinize güveniyorsanız kesinlikle alın. Başlangıçta hemen satış yapamayabilirsiniz belki de pazarınız hazırdır hemen satış yapabilirsiniz net bir şey söyleyemiyorum fakat demiş olduğum gibi başlangıçta belki satışınız olmayabilir. Dert etmeyin işinize yaptığınız yatırım her zaman kalıcıdır. Dijital reklamları kullanarak pazardaki yerinizi daha da iyi konumlandırabilirsiniz. Bununla beraber de satış hacminiz artmış olacak.

Bir de şöyle bir durum mevcut. Eğer ki aldığınız makineyi siz kullanmayı bilmiyorsanız bir de çalışan birisini alacaksınız ki bu da günümüz şartlarında en düşük 30-35 bin tl civarına gelecektir. Yani sizlerin aylık gideri 40+yatırımcının artış miktarı + işçi derken 100 gidecektir aylık bazda, bilemedim.

Yakın arkadaşınız sizlere böyle bir teklifle geldiyse uzak durmanızı bende öneririm. Çünkü eğer ki günün sonunda başarılı sonuç elde ederseniz beraber yaptık dersiniz ve dostluğunuz devam eder ( çıkar ilişkisi yoksa ) Aksi bir senaryoda ise dostluğunuzda bitecektir. Bu yüzden bugüne kadar yapmış olduğum hiçbir girişimde yakın çevremi işime dahil etmedim.