Eski bir Samsung çalışanı olarak bazı yorumlara güldüm Samsung Beyaz Eşya genel olarak dünya çapında 3. sıradaydı , TV olarak zaten 1. sırada şimdi sizin olaya gelecek olursak ;

Kesinlikle ama kesinlikle şebeke suyu arıtma olan yerlerde Samsung Bulaşık Mak. önermem , lekeli çıkartıyor , makinalar üretilirken bizim ülkemizin durumu baz alınmamış şahsi fikrim ama ufak bir araştırma ile bunu görebilirsiniz ,
Yazdığınız buzdolabı , Türkiye Vestel üretimdi , Vestel tarafını yanlış hatırlıyor olabilirim fakat Türkiye üretim o yüzden onuda almazdım hala ithal olarak geliyorsa RB4323RBAWW veya bu modelin kapı kollu olanı vardı onu tavsiye ederim , bunların derin dorundurucu hacmi yazdığınız buzdolabına göre geniş ve ithal olduğu için 20 YIL motor garantisi mevcut , ben işten çıktığım zamanda 20 Yıl motor garantisi mevzusu yeni başlıyordu yerli üretim olan cihazlara Samsung 20 Yıl garanti vermiyordu .

Kesinlikle ama kesinlikle Çamaşır Mak. Samsung alınır.Yüksek devirde ağır kilogram kıyafet atmadıkça sizi hiç bir zaman üzmez , şahane ötesi bir üründür.Bütün çamaşır makinaları olarak konuşuyorum.

Çok uyguna gelmeyecekse kesinlikle ama kesinlikle yerli üretime bulaşma , Arçelik tarafı için değil yorumum , ürünleri belki kötüdür belki iyidir kullanmadım fakat servisleri çok iyi diye duydum en azından burada öyle.
Profilo-Bosch-Siemens aynı fabrikadan çıkıyor , hatta Profilo buzdolabının içindeki kodu yazınca Bosch Buzdolabı çıkıyor internette , insanlar neden aynı ürüne fazla para verip alıyor diyordum.Sadece birini üzerinde Bosch diğerinde Profilo yazıyor.

Ben bütün evi Profilo dizdim , 2 Haziranda düğünüm var geçen sene almıştım , 21 bine gelmişti.Samsunga sadece 15 bine buzdolabı satıyorlardı o zaman.

Samsungta Ankastre ürün grubunda alt segment olanlar alınmaz eğer bunları da alacaksanız , Ülkemzide üretiliyor ve üretimini Simfer yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam , bu da değişmiş olabilir , 2 yıldır farklı sektördeyim.

Bölgende kesinlikle bir Samsung bayisi vardır , Mediamarktan bu fiyatları aldım siz ne verirsiniz diye pazarlık yap , Aynı fiyatı veya daha ucuz fiyatı yakaladığında al geç , Medianın satış sonrası olayı çok zayıf ve kötü , en azından Samsung'un kendi servisine nazı geçer bir sorunda 2 hır gür yaptığınızda ürününüz değişir.

Aklına takılanları sorabilirsin.